Originally Posted by ersunan Ben onsa gre diye biliyorum stad, sabahta al vermitim yksekten aldk yine ansa bak. Ustadim sizinki buyuk sanssizlik olmus Ama ons gevseyebilir gece
Hisse ve deiken alsam zaten zarar var tekrar derse diye alamyorum, borlanmalar ppf gibi oldu, katlm ve eurobondlarn ne halt ettii belli deil, bu gidile tamamen ppf ye geeceim herhalde alternatif kalmad gibi.
Originally Posted by Webster Ustadim sizinki buyuk sanssizlik olmus Ama ons gevseyebilir gece benim allar hep byle ykselie denk geliyor zaten, brakacam bu fon iini artk. u fonlar biraz kurtarsam direk hisse ve gram alacam artk.
Originally Posted by admustafa Hisse fonlarda stopaj sfr olduu iin zararda mahsuplama sz konusu olmuyor stadm. Deiken bir fonda olsayd zararnz ve birikmi stopajda olsayd hesabnzda annda mahsuplama olacakt. Eer birikmi stopaj yoksa sat yaptnz PPF'de grlecekti mahsuplama. Mustafa merhaba. Ben olaya kar zarar asndan bakmtm. Teekkrler.
Originally Posted by Webster Ustadim sizinki buyuk sanssizlik olmus Ama ons gevseyebilir gece stad bende onu sormuturm gece fiyatm gndz ons fiyatm yarna etki ediyor?
Originally Posted by eaw stad bende onu sormuturm gece fiyatm gndz ons fiyatm yarna etki ediyor? Onu myfinans biliyor
Originally Posted by Webster Onu myfinans biliyor bulun bana myfinans abuk )
Originally Posted by eaw bulun bana myfinans abuk ) Bak bak Mudureye diyemediklerini bize diyor 😀
Forum Rules
Yer mleri