stadm, baz dostlarmzn tabiriyle eib kuzumuzun aylktan ylla kadar getiri erisi, aslnda gzel. ama koca fonun kaderinin sadece 2 hisseye balanmas ne kadar mantkl, bakma imkannz olursa bu getiriyi srekli bu 2 hisseyle mi salyorlar, yoksa arada deiiklik oluyor mu merak ettim. fonun yzde onuyla yzde 5 arlkl bu iki hisseyi alyorlarsa atyorum yz liralk eib alacamza beer liralk o iki hisseden alp gerisini de ppf kvb yapp kendi eibimizi mi olutursak![]()
Selamlar. Burada yazm olduum bilgi, yorum ve dnceler tavsiye ve yatrm danmanl kapsamnda deildir. Webster stad nerede diye sormayn, ite burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
petrol fonu da -0,5841 getirmi ama petrol fiyatlar dnden beri hep artda grnyordu, nasl oluyor anlamadm.
bugn 2 yllk tahvil faizlerini mi takip edelim westerim mistermdeneyelim mi biraz? saat kata belli oluyor bu tahviller almak iin uygun zaman nedir sizce ?
sevgili dostlar, yaadm bir gzellii sizlerle paylamak istedim. dn 13.30 ncesi portfymn bete biriyle ziraat portfy katlm endeksi hisse fonu almtm. bu ii tefa zerinden yapsaydm 14.30'da hesabma geecek ve en erken yarn satabilecektim. an itibaryla baktmda ise fon sat admnda ppf ile birlikte hisse fonumun da grndn mutluluk ile rendim. dn aldm fona hemen imdi sat verebilme imkn, gzel bir ey. bunu i bankasnda da daha nce denemi, tefa zerinden deil de i bankas fonlar admndan bir gn valrl fon almtm ama yine de ertesi gn 14.30'dan sonra hesaba gemiti ve ancak daha sonraki gn satabilmitim
Yer mleri