Dengeli bir fon dalm endeks dnsede dnmesede riski azaltmsnz.
SM-J710FQ cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Dengeli bir fon dalm endeks dnsede dnmesede riski azaltmsnz.
Endeks 117 ye dse elinizdeki fonun ne kadar deer kaybedeceini dnyorsunuz.Yada siz tekrar alma karar verdiinizde sattnz fiyatta alabilir misiniz.
ben byk ihtimal ubat ortas gibi serbest fon'a gireceim u an konumaya baladm portfyle. Gzme OSH minervay kestirdim
bu sene borsann ok ykseleceini dnyorum ve bunun hakkn en iyi Serbest fon verir diye dnmekteyim.
u an full TCD'deyim fon iyi olsa bile gnlk deerleme yapmas gerektiinden hisse senedi hari ok uzun pozisyon alamyor, fon'a giri klarda ok fazla olduundan ister istemez baz pozisyonlar deitirmek zorundalar buda performans etkiliyor haliyle.
Sindire sindire mal datm var gibi.
Dikkat etmek lazm kardelerim.
Selamlar. Burada yazm olduum bilgi, yorum ve dnceler tavsiye ve yatrm danmanl kapsamnda deildir. Webster stad nerede diye sormayn, ite burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
100K yazmta nitelikli yatrmc mevzusu var spk sanrm 1 milyon ve st varlklar olanlarn serbest fon'a girebileceini belirtmi.
yani 1 milyonla girmen / o kadarlk fon alman art deilde , o kadar varln olmas gerekli gibi bir ey yanl anlamadysam.
260K civar falan bu tutarla girebileceimi syledi , ama tam kararm vermedim daha fon'un performansndan ziyade effaflk, anlk varlklar takip edebilme ve takasbank vb.. durumlar netletirecem.
tabiki serbest fonlar dier fonlardan ok daha riskli , ama konutuum kii TCD 'den daha riskli deiliz falan dedi.
bir hesap aaym nce sonra girermiyim bakcam. birde o fon'un ay sonu deerleme fiyatna bakcam son 15 gn borsa sendeledi bakalm o fon ne yapm bu srede.
HSBC Turkiyeden kmay dnyor.
Exclusive: HSBC considering exit from Turkey - sources | Article [AMP] | Reuters
https://www.reuters.com/article/uk-h...-idUKKBN1ZS1OT
HSBC fonlar ne yapar acaba![]()
Sermaye piyasas, sabrsz kiiden sabrl kiiye para aktaran bir aratr". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Yer mleri