TCD bende de vard. Bugn sat verdim. Br daha girer miyim? Hayr. Dne kadar en iyi o diyordum. Ama o dnd. Bugn farkl dnyorum. Evet fonlar srekli kacak deil, decek de. Bu iin doasnda bu var. Bunu kabul ediyorum. Lakin bu %2,28 lik d de neyin nesi. Aa yukar tm hisse ve deiken fonlarn bugnk getirilerini /gtrlerini inceledim. Alayna nal toplatm. Bu nedenle vedalama karar aldm. Ayn eyi ACC iinde bir ay kadar sabr gsterdikten sonra yaptm.
Bana gre fon yeticileri piyasa derken becerilerini gstermelidir. Yoksa bist dyor ona parelel olarak fonlarda dyor. kyor fonlar da kyor. ne anladm bu iten. Kendimiz hisse alsak daha iyi. Fonlara ne iin girdik ki?
Yanl anlalmasn fon dt iin bunlar sylemiyorum. Kt ynetim sinyalleri geldiini dndm iin sylyorum. Bir de bir eyin fazla reklamn yapmayacaksn kardeim. Sonras ite byle olur.
Tayvan borsas virs yznden indeki tm teknoloji ofislerini geici olarak kapatm, Tayvan borsas %5.7 deer kaybetti,teknoloji hisseleri bata tm borsalara sat getirdi
VKY-L29 cihazmdan Tapatalk kullanlarak gnderildi
Bu virs hikayesi sanldndan ciddi ve dnya ekonomisi buradan ciddi yara alabilir
VKY-L29 cihazmdan Tapatalk kullanlarak gnderildi
Hisse youn fonlar bile dn ok az dmken, tcd nin bu kadar dmesi beni de souttu, borsada olas klarda tamamen satmay dnyorum, belli ki artk iyi ynetilemiyor.
Artk bu deiken ve hisse fon olayna da dk miktarlarda gireceim onun yerine hisse alr, hi deilse elimde ne var, satarsam katan satarm bilirim.
Yer mleri