Deiken fonlarda elde tutulan hisseleri piyasa artlar ktletiinde vermeye kalksalar tahtalarn ou taban olur Az uz byklkte deil tutulan senetler.
Trev pozisyonlarn zaten bu gnler iin kullansalar zaten getiriler dzgn olur.
Muhtemelen tcd long, acc short srar nedeniyle byle zamanlarda bekleneni veremiyor.
yle bir fon yok stadmMevcut durumda dediinize en yakn stratejide TCD var
Opsiyonda olsa altn pozisyonu var hala, brexit srecinde bir ara sterlin dolar opsiyonu yapmt, petrol opsiyonu tad bir sre, u an apple opsiyonu var
Yllk getiride birinci srada ama hergn bieyler syleniyor yine de bugn 0.21% getirdi kimse paylamad getirisini
![]()
Profesyonel yaklam sergilediklerini dnmyorum bu aralar.rnein son baktmdan bu yana 25 milyon k olmu tcd de..Pay sahiplerine nasl deme yaptklarn merak ettim dorusu..
Yeterli likit poz bulundursalard bu kadar samalamazlard mesela..
Hisse oran; % 93.. Allah gstermesin yarn byk bir deprem olsa bu fonlar bu haliyle batar, benden sylemesi...
Yoksa biz yapalm, izni olan bir portfy irketine kurduralm bir zel fon, basalm paray getirelim bana en kaliteli elemenlar, burdan ilgilenen arkadalar yardmc olurlar fonumuz uar gider.
in akas bir yana sterlini ve isvire frangn ihmal etmeyin, 2020 portfynzde bulundurun deniliyor.Bunlar da skalamayan bir fon varm acaba?
Sterlin ve svire eurobondu ieren bir fon olmal herhalde
Belki KUB byledir bir bakalm duruma.
Herkesin anlayabilmesi iin bir rnek mesela,
ran iinin son bulduu gn endeks 117 k olduunda tcd fiyat 2.26
Dn endeks 119 k tcd, fiyat 2.22
Fonun manevra alannn geni olanilmesi iin bence tad hisse pozisyonunu azaltmas, likit pozisyonunu biraz artrmas gerekiyor..
Yer mleri