Yeni sorun dlip meselesi. Snra ciddi miktarda taarruz amal ynak yapld syleniyor. Bu sorun risk itahn azaltacandan long pozisyonlar kapanmaya devam eder gibi nmzdeki hafta.
Yeni sorun dlip meselesi. Snra ciddi miktarda taarruz amal ynak yapld syleniyor. Bu sorun risk itahn azaltacandan long pozisyonlar kapanmaya devam eder gibi nmzdeki hafta.
Evet. Ocak ay dalm raporuna gre. Ama burada ynetim gn iinde hisse al sat yapm olabilir mi? rnein le saatlerine kadar hafif eksi yatay pozisyonda gitti. te yetimin ustal burada devreye giriyor. Buralarda sat yapp akama doru hisseleri yerine koyduysa durumu lehine bile evirebilir. Yoksa bizim gibi kardan seyrederse okkal zarar kanlmaz olur.
Kendimce yle cevap vereyim. Kira arpann kafanza takmayn. Daireyi alacanz lokasyondaki fiyatlar inceleyiniz. Kafanzda bir fiyat ablonu olusun. Deerlendirmenizi ona gre yapn. Eskiden kira arpan180 ay denilirdi. imdi ise 250 ay bulursanz hi durmayn. Zaten bunun hesabn kendiniz de yapabilirsiniz. Sizin iin en nemli kriter daireyi alacanz yerdeki fiyatlar olmal. nk ben bu ekilde hareket ederek daire almtm. Kolay gelsin.
Doru ben de yle dnyorum, endeks dyor diye fon alm veriyorsun akam art kapatyor, satarken tam tersi oluyor,fonlar annda alp satmak mmkn olmuyor, iimiz ansa kalyor ou zaman.
Benim gibi genelde ekran banda olanlar iin hisse alp satmak daha mantkl aslnda. Riske fazla girmek istemediim iin %10 kadar hisse ve deiken fonlardaym, %10 kadar da hisse alp satyorum.
Fakat hesaba baknca son bir aydr fon alm satmndan ok hisselerden kazanmm. Ama yine de fon alp satmay brakamyorum onun da ayr bir heyecan var.
Yer mleri