Sn.montoya61 daha nce de sylemitim kira sertifikalarna biraz uzam. Ama incelidiim katlm fonlarnda bende kira sertifikalarnn mevcut tahvil faizlerinden etkilendiini dnyorum fakat birebir korelasyon kurmak g. Sda olsa kincil piyasas belirliyor sonuta getirilerini. Tam emin olmamakla birlikte kira sertifikas veya tahvil fark etmez ieride biriken kupon demeside fiyat belirleyen unsurlardan bir tanesi olmas gerekir diye dnyorum. Yani kupon demesi yaptktan sonra kira sertifikas da deer kaybedecektir o oranda yani fona etkisi dndnz gibi bir etkisi olmayabilir. Eer bir etkisi olursa paylamanz bekleriz.
kvba fonlar eksi yazd, orta ve uzun vadeli tahvil fonlarn eksisi ok can yakacak ayn ekilde kira sertifikas fonlar da
https://tele1.com.tr/milli-savunma-b...sterdi-132759/
Hulusi Akar'n demecini okuyunca anlyorum ki birka gnlne deil uzun sreli foka battk, nasl kacaklar merak ediyorum.
EIB portfymde olan bir fon. Getirisi BLCYT hissesine bal yaklak 3-4 aydr portfylerinde bulunuyor. En byk getiri buradan geliyor zaten. Onun dnda genelde portfynde %10-15 aras hisse bulunduruyor. 1-2 aydr %5-7 civarna dt ve ekleme yapmadlar. Bir dzeltme bekliyorlard sanki hisse eklemek iin ve eer beklentim doru karsa yine %10-15 civarna kacaktr hisse oran ve baka hisselerde olacaktr getiriyi etkileyecek diye dnyorum.
Iyi gitmesi icin , sebeb varmi.cin de su an fanrikalar kapanmis.hammadde tedarik sikintilari var.nisan ayi iyi ihtimalSM-A405FN cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Yer mleri