Elinde ACC olanlar kizmakta haklsnz ama benim iki ay nce aldm btn fonlar iinde en yksek getiri Acc'de. lk balarda %3 felan zarar varri ama sonra toparladi. Bence bu fonu uzun vade dnn.
Elinde ACC olanlar kizmakta haklsnz ama benim iki ay nce aldm btn fonlar iinde en yksek getiri Acc'de. lk balarda %3 felan zarar varri ama sonra toparladi. Bence bu fonu uzun vade dnn.
mkk bilgiler..
FON Gnlk Getiri (%) ACC 0,0780 EID 0,7223 KRF 0,1831 OPB 0,2225
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Herkez bi fondan sikayetci o yuzden %20 yapmak lazim her fonu tte girecektim dususude cok olur %20 tte abd duzelince %20 aft %eib yapmak lazim
Perembe gnk dten deikenler ve hisse fonlarn etkilenmesi hadi normal ama imdi baktm da elimdekilerden GMA, KTM ve ZPC de neredeyse onlar kadar d yaamlar. Zaten son bir aylk performanslar ppf kadar bile olamam. Artk sepetmi katlmm, mutlak getirymi byle fonlar almayacam gereksiz oluyorlar.
Ppf, borlanma, az miktarda da hisse ve deiken dna kmam. Altn iin ge kaldk herhalde ama u sralar eurobond fonu ve yabanc hisse fonlar alnr m acaba ona karar veremedim.
Doviz fonlari hakkinda bilgi verebilecek varmi onlari hic arastirmadim dolarin artmasindanmi etkileniyorlar acaba u siralar girilirmi? Eurobondlar cdslerden etkileniyor ve dolardan etkileniyor diye biliyorum ama doviz fonlari iyi getirmis bu siralar girsekmi?
Perembe gn altn veya dviz fonlar dnda nerdeyse tm fonlar dt. Dn nedeni yine suriye gerginlii gemite de oldu bence ppf den ok daha fazla getiriyor fon sepeti fonlar ve deikenler ortalamada. Ppf son baktmda aylk %0.80 lerdeydi. Enflasyon bile aylk %1 civarnda olduunu dnrseniz bence kt bir risk deil. Deiken fonlar bile perembe dne ramen bugn %0.60 lardalar hala.
Yer mleri