Link escom smart
Tte yi ucuruyor ...
Tcdcanlar
Kozal topluyor
Bir yonuyle iyi bir yonuyle kotu
Bu altinin artisini gosterir
Bisti baskilar
Genele bakarsak kozal i takip ediniz bugun...
Toplarsa art 2 miz var...suan kapatsa arti 1.25 getirisi var masallah.ytd
webster stadm, geen perembe gn mps denen pislikten amar yiyince beynim yand. tesbitlerin o kadar yerinde ki. akam seans aldktan sonra borsann ivisi kt. sabah bir trl, akam binbir trl oluyor. o gn le zeri gayet sakin, ald yerlere yakn giderken sat verdim ve eksi 5 ile satm oldum. hadi gel de bu gn endeks art at diye gir bakalm yrein varsa diyorum ve akas yrek mrek kalmad bende. bir de endeks ykselirken veya derken fonlarmzn da ciddi dengesizlii var. oldu ki fon alaym desem hangi fonu alacam da bilmiyorum. sadece asla almayacam fonu biliyorum: mps. altn da yksek olduundan alamadm. resmen elim kolum bal, aresiz durumdaym.
yotube'da Murathan diye biri vard. geen yldan beri altn diyordu, baka bir ey demiyordu. bu adam yaknda ismini de altn olarak deitirir diye dnyordum artk. imdilerde aman bir nee, aman bir o ses tonuna yansyan egoistlik. belkide bana yle geliyordur, ego yapmyordur da. ses tonundan, adamlar imdi altn soruyorlar, gnaydn derler adama gnaydn, falan demesinden uyuz oldum adama ya. ona gre altn hep yukar, geri arada biraz dzeltme olabilir falan diyor ama. kendi deilse dahi o ses tonu, altn madenlerini kendisi kefetmi gibi geliyor bama.
Yer mleri