Originally Posted by
hayrani
Burak stadm, yksek msadelerinizle size form huzurunda zel olarak teekkrler edip saygyla selamlamak istiyorum. neden mi?
son zamanlardaki paylamlarnzdan dersler kararak ve bana yllarca fayda salayacak birikimler edindiim iin. bunlar ksaca zetleyeyim:
ncelikle doru zamanda, yani borsa ykseli trendindeyken fon alp ayn zamanlama tekniklerini kullanarak doru zamanda satmak, sat sonrasndaki ilk ykselite heyecanla almak yerine de yol aan gerekelerin ortadan kalkp kalkmad ve ykseliin tekrar balayp balamadna odaklanarak karar vermek,, ille de derken deil, gerekirse sattndan daha yukardan, ama teknik gstergelerin yardmyla daha gvenli alm yapmak, piyasa risklerini iyi aratrp olas etkilerin azalmasn beklemek. bunlara ek olarak alm olduumuz fonun sadece nceki aylardaki iyi performansna odaklanarak uzun uzun beklemek yerine, olas bozulmalar yakndan izleyerek zarar bytmeden sat yapmak, heyecanla deil, souk kanllkla piyasa izlemek.
ben grme engelli olduumdan insanlarn d grnlerini bilemem. ama i dnyasn ok daha net grrm. son zamanlarda sizin bu sayfalarda yazp izdiklerinizi bu bak asyla takip ettiinizde yukarda anlattm ekilde bir yatrmc kiiliiniz olduunu anladm ve kendi adma bir nevi yatrmclk eitimi grdm. ite dundan dolay size sonsuz teekkrlerimi ve sayglarm sunarm. bundan sonra da fikirlerinizi paylamaya devam etmeniz dileiyle Konya'dan selamlar
Yer mleri