OPB fonundan zamannda kol kesip kmm iyi ki,kesinlike borsa fonlarndan fark yok,stelik portfyde hangi katlar var o da aklanmyor asla bulamamak lazm diye dnyorum,dn -1,31 gtrm cuma gn de ykl bir eksi getirir muhakkak.
gpg perembe ve cuma kara gnlerini -0.61 ve -0.37 kapatm.son gn ok ykl k olmu 20 milyon tl k yaanm cuma gn,milletin canna tak etti demek ki(165 milyondan 145 milyona dm)
endeks 105 bine ulatnda hisse portfyn sfrlad,endeks 119 bin olunca hisse toplamaya balad,net %8 hisse tayor,borsa toparlarsa bir para art yazar ama ubat ayn ok kt kapatt yatrmclara gven veremedi.ben de yok zaten kt yorum yapnca beni engellemilerdi.![]()
Korona yaylyor ran'da.
ok dikkat edelim deerli arkadalar.
Dnya borsalar bu tr haberleri negatif fiyatlyor.
ranllardaki zeka da acayip:
Selamlar. Burada yazm olduum bilgi, yorum ve dnceler tavsiye ve yatrm danmanl kapsamnda deildir. Webster stad nerede diye sormayn, ite burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
dikkat edelim turkiye borsasina her ne oluyor dusuyor
iran cokuyor istanbul borsasi cokuyor
turkiye cokuyor yine istanbul borsasi cokuyor
dikkatli olsunlar borsada olanlar
baska ulke bile bu kucuk bir savasa girseydi hic zaman 110 binden 99 bine gelmezdi. cok sasirdim! turkiyede buyuk paralari olanlar kendi vatandaslarina acaba bir merhametleri yokmu o tur satislar yapiyorlar?!
birde ne zaman insallah suriyenin askelerin kiracaklar? acaba 4 ya 5 tane binani virip tekrar tekrar gostermek trt den yeterli mi?
Yer mleri