Anlald sizlerle uyar ile bu ii zemeyeceiz .. Ben uyarnn saysn unuttum ama siz devam ediyorsunuz .. Devam edin imdi de ..
Anlald sizlerle uyar ile bu ii zemeyeceiz .. Ben uyarnn saysn unuttum ama siz devam ediyorsunuz .. Devam edin imdi de ..
Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardr. Ben hibir zaman umudumu yitirmedim. Mustafa Kemal Atatrk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Devam edin devam devam .. Bu ne yahu sabah , yle , akam hep ayn kiiler hep ayn olaylar ..
Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardr. Ben hibir zaman umudumu yitirmedim. Mustafa Kemal Atatrk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bir bilsem toptan gram alp defteri kapatacam.
Skldm bu fon iinden
Onu takip et bunu takip et.
Sonra aniden olaanst iler olsun bir uval incir berbat olsun.
ekilir i deil.
1545'e gelirmi sanmyorum ama.
Ne olacada belli olmuyor.
Adamlar hisse yznden zarara girince teminat eklemek iin, ay sonu hesaplarn dzeltmek iin oluk oluk altn sattlar.
Tamam da -10 d dipten dn olarak kabul edersen yle. Mal alanlar elinde tutuyorsa P.tesi gn borsann yine o dt seviyelere gelmeyeceini kimse garanti edemez. Ama alp satt ise ona bir lafm yok.Bu hareket tarz da herkesin harc deil. Byle bir ortamda borsann yukar hareket etmesi zor. Zaman zaman tepki verebilir. Bu nedenle elimdeki hisse ierii olan deiken ve hisse fonlarn hepsini sattm. Bu arada fon yneticileri de d durumunda nasl bir pozisyon alacaklarn bilmeli, amatr yatrmc gibi davranmamaldrlar.
Yer mleri