Amerika da Koronavirs den ilk lm gerekleti...
Amerika da Koronavirs den ilk lm gerekleti...
u andan itibaren nasl bir strateji belirlemek gerekiyor, dnya endeksleri dyor bizim ki suriye den dolay ekstra dyor, nmzdeki hafta veya mart aynda 90 binlere mi gideriz, yoksa buralarda bir sre oyalanp 115 binlere mi karz sizce, 88 binlerden bahsedenler bile var.
Benim gibi elinde hisse ve deiken fonlar olanlar bu hafta ne yapmal dtke almaya devam m etmeli, buralardan yarsn satp 95 binlere derse oralardan m almal? yoksa hibir ey yapmadan beklemeli mi?
Bu konuda karar cok.ben satis yapmadigim eurobont ve az miktar degiskenle.ile beklemeye gectim.kararli yukselis olmadan giris de bana mantikli gelmiyor.ytdSM-A405FN cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Bu durumda kararl bir ykseli zor grnyor, virs ii srekli gndemde hi olumlu haber gelmiyor, suriye de srekli bir gerginlik, ben de kararsz kaldm, hepsini tamamen satmay dnmyorum ama buradan bir ksmn satp alttan almak mmkn m, yoksa hi satmayp 90 binlere gelirse oralardan biraz daha almak m mantkl olur kestirmek g.
https://twitter.com/chinaconsulist/s...248858625?s=21
Corona virusu ile ilgili gzel haberler var
Amerika ve avrupadada kontrol altna alrsa bize olumlu yansr
Persembe gn putin erdogan gorusmesi varms
IPV 'yi uzun sre tutmaya kesin karar verdim ve iim rahatlad. imdi biraz da altn fonu eklemek istiyorum orta vade dnyorum, ama buna nereden girmek gerekir hi bilmiyorum..nk bu ciddi dun devam gelebilir veya gelmeyebilir..
Yer mleri