Bu haftaya iyi baladk... herkes artda m beyler...
Bugn de piyasa artda...TCD biraz geride kald, umarm Alarko pozisyonunu kapatmlardr, bir tek o eksi basyor fona...
Bu haftaya iyi baladk... herkes artda m beyler...
Bugn de piyasa artda...TCD biraz geride kald, umarm Alarko pozisyonunu kapatmlardr, bir tek o eksi basyor fona...
benim cuma aldm pozisyonlar yleydi:
tcd %1,83+
mps %2,88+
mac %2,27+
aes %4.52+
nceden elimde olan
acc %0,76+
pv %0,25+
ok uzun zamandr byle bereketli bir gn geirmedim,cuma alrken de yazmtm herkes panik yaparken al diye stratejim tutmu grnyor hedefim 110 bin-111 binde satmakt zira bollinger bandndan ok kmt endeks,ipv hari tm fonlara leden nce acc dahil sat verdim,bugn de gzel bir kazan elde edeceimi dnyorum,belki erken sattm bilemiyorum ama alrken hedef olarak buray koymutum ona riayet etmek istedim.
tcd alarko bilanosundan tr geride kald o toparlasa 2.5 rahat getirisi var (hala tutuyorsa tabi)
son tablo
EID 2,25%
FPH 2,20%
GL1 2,83%
GMR 2,19%
MAC 2,47%
MPS 1,75%
TCD 1,85%
TKF 2,68%
TTE 2,96%
XU100 2,81%
Mustafa bu sorunun cevabn en iyi sen bilirsin sanrm. bankas ile alyorum. iki gn nce hisse fonlar zararla sattm. Paras bugn 14.30 gibi hesaba geti. Bu arada elimde i bankasnn PPF fonu da vard. Ondan biraz kar olduu iin yle dndm. Bu fonlar da sataym, dier fonlar zararda olduu iin bu fonun karndan vergi kesilmesin diye dndm ve sattm. Ancak grdm ki gelir vergisini kesmiler. Soru u. Bu mahsuplama ilemi ne zaman yaplyor? Annda m, dnem sonunda m? Bankadaki memurlarn bu konularda hi bilgisi yok.
stadm bu videolar izledim, webster stadma ilk izlenimimi syleyeyim. bak asn o kadar geniletiyor ki insann uzun vadeli altn alas gelmiyor. tersine uzun vadeli gzel bir hisse fonu alp altn tutar gibi tutas geliyor. tabi aradan biraz zaman geince yine eski modumuza geiveriyoruz. ama bak asn geniletmek art.
stadm bu videolar izledim, webster stadma ilk izlenimimi syleyeyim. bak asn o kadar geniletiyor ki insann uzun vadeli altn alas gelmiyor. tersine uzun vadeli gzel bir hisse fonu alp altn tutar gibi tutas geliyor. tabi aradan biraz zaman geince yine eski modumuza geiveriyoruz. ama bak asn geniletmek art.
Yer mleri