Dolar mini etek giymis sheron stone hareketi yapiyor bana...
Dolar mini etek giymis sheron stone hareketi yapiyor bana...
dostum yle bir pis ortamdayz ki dnyann en salam ve en derin ilem hacimli Amerikan borsalarnda dahi gnlk yzde be dler ve ykseliler havada uuuyor. stelik seans iinde dahi hop yzde 2 yukar, hop yzde 3 aa. bylesine byk bir piyyasada dahi s piyasalardaki kadar byk dalgalanmalar oluyor. varn bisti siz dnn. 15 gn nce le zeri bist 119,300'lerdeyken mps satyorum. akama 115,600 kapan ve yzde 5 zarar. fonun pis taraf bu ite. srekli bu ileri yapmak isteyenlerin gzel bir eitimciden bu iin eitimini alp dorudan hisse alp satmalar, fondan ok, ama ok daha mantkl. o gn sat verirken akama yzde 3 civar aadan kapan olacan bilsem bir gnde yzde 5 zararla o sat yapar mydm? asla yapmazdm ama foncularn ii ou zaman ansa kalyor.
Mps -0,05%
tcd -0,18%
tkf -0,45%
tte. -0,05%
150k kvb aldim bende
gmenleri piyon olarak ileri srmek pek etkili olmad gibi grnyor, Yunan ok iyi savunma yapyor, para ve adam desteide hemen kt.
Biz Sheron Stone gibi atmzla kaldk, imdi postalayamyoruzda...olan Trakya ya olacak, Tm memleketin en vasfsz gmeni 1 haftada dolutu oraya...
bu hareketle avrupa ile yine restleecez ve yeni bir kriz kapda grnyor...
Kira sertifikalar tahvillere bagli sanyordum..2 gndr tahviller gerilemesine ragmen kira sertifikalar eksi getirmeye devam ediyor
Bu arada webster usta yazdklarna hep tebessm ediyorum...ilginc tabirlerle olaylara aciklama yapiyorsun
Bende kiralardan, son 1 yl getirisine bakarak Yfv almtm, son 1 aydr eksi getiri. Mpk ile deitirdim.
Yer mleri