yanlm yoksa 104,200 seviyeleri 200 gnlk ortalamalar ve normalde burada tutunmas beklenir. u an normal olan hi bir durum olmad ve burada da tutunamad durumda ise son kale 99'lar olur. oras da tutmazsa zaten diyecek bir ey kalmaz. yzde on fonda olduum halde bunlar yazyorum. normalde bu gn bir yzde onluk daha alp maliyet drmem gerekiyordu. risk algmz ne kadar deimi.
AFT de AES gibi olur mu acaba korkmaya baladm
Borsann bu hali fonlarn 1 yllk getirisini alacak gibi Fed bouna erkenden faiz indirmedi bir eyler biliyor olmal
Burdan bir arkada paylamt buraya paralel oluyor diye yarn test edelim buradaki kacak mSM-G955F cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Trk borsasnda fazla d olacan sanmyorum. Zaten belein belei hisselerimiz. Yatayda az derek debelenir durur.
Corona virs ve ucuz petrol Trkiye ye olumlu bile yansyabilir. Kimbilir? Ama ok olumsuz dnmeyin. Tersine Trk borsas biraz derek sonra dierlerinden daha fazla artarak turu tamamlayabilir.
TCMB son zamanlarda ok akll hareketler yapt. nanlmaz altn toplad. Elindeki 50 milyar $ lk Amerikan hazinesini geen sene satt ve komple ALTIN alarak hazinesine katt.
Suriye konusunda da herey Trkiye nin istedii gibi gidiyor.
Gmenleri de gndermeye baladk. Artk Avrupa dnsn. Ekonomimize yk ok azalacak gmenlerin.
RTE hayatnn en iyi hareketlerini yapt son 9 aydr. Akcas bir ALTIN yatrmcs olarak Trkiye borsasnn dier borsalardan daha olumlu ayracan dnyorum.
Yer mleri