SAYIN YNETCMZN DKKATNE
bizler, hisse fonlara yatrm yaparken borsann, borlanma aralar fonu alrken tahvillerin, altn ve dvize endeksli fonlar alrken de ilgili aralarn gidiatn aratryor, kafamzda bir ngr, bir fikir olutuktan sonra da karar veriyoruz. bu noktada da bu aralarn gidiat, faiz vb. gibi konularda fikirlerimizi paylayoruz. siz, bazan yazmalarmz konu d yapmamamz konusunda bizlere hakl uyarlar yapyorsunuz. bu konuya aklk getirilmesi asndan sormak istiyorum
aldmz fonlarn ieriinde olan borsa, hisse, tahvil, dviz vb. yatrm aralarndan bahsetmek, konu dna kmak eklinde mi deerlendiriliyor? konuyu daha da amak asndan "yarn borsada tepki ykselii olabilir, byle bir ihtimale kar bu gn hisse fon alacam dediimde konu dna m km oluyorum? ilgi ve anlaynza imdiden teekkr eder, almalarnzda da baarlar dilerim. sayglarmla.
2-5-10yillik tahvil faizlerini anlik gorebilirsin
2 yil alti yok. Kvba larda 2 yillik oran agirlikli
Fiatlamaya etkilidir. Gecen hafta 2 yilliklarin
Dususu ile kvba lar iyi kar getirdi.
Gunluk takip lazim bende bugun pff satip
Valorsuz fpk alicam yarin 2 yillik yukselirse
Satip pff ye gecicem.
Malesef bu ortamda gunluk 0.03 getiri
Almak icin boyle varyasyonlar yapiyoruz
Ne hallere dustuk
ASUS_X007D cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Kesinlikle .. Balkla alakasz eyler anlatmak, sohbet tarz yazmak( havalar nasl ? cmeye gidelim vs. vs.) , siyaset yapmak insanlar kmsemek , dalga gecmek gibi konulardan uzak duralm diyorum.. Buras Borsa , ekonomi formu fonlarda borsayla tabiiki ilgili bu yzden ekonomi ve borsa konularnda elbet paylam olacak , burada sadece hisse muhabbeti yapmayalm hisselerin kendi bal var orada yazabiliriz , fona dahil olan hisseler hakknda abartmadan tabii ki yazabiliriz ama hisse ok iyi buradan alalm , aman satmayn aman almayn gibi yazmalardan bahsetmiyorum byle eyler tabiiki olmamal .
Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardr. Ben hibir zaman umudumu yitirmedim. Mustafa Kemal Atatrk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
yac fonu yabanc hisse senetlerine mi bagl bilen varm ?
Yer mleri