Selamlar. Burada yazm olduum bilgi, yorum ve dnceler tavsiye ve yatrm danmanl kapsamnda deildir. Webster stad nerede diye sormayn, ite burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Canlar gider heyyyy
deilim ama ye olunca ne avantajm olacak anlamadm. mesela bu sinyaller gn iinde mi bildirilecek bilemiyorum. byle bir ey olacan bilsem derim ki: ye olmak isteyenler bana mesaj atsn zelden. sonra ka kii olduysak kurarm bir whtsapp grubu. gelen bilgileri annda gruba atarm. veririm iban numaram, ay banda creti paylarz olur biter. ama anlk verileceine dair bir ey bulamadm. ciddi bir avantajmz var m bakn isterseniz. deecek bir ey olursa byle bir ie varm ben
ilem saati 13.30'da olmasna ramen 13.20'de yar fonumu satamadm. ltfen ilem saatlerinde deneyiniz diyor. halbuki 13.30'a kadar verilen talimatlar t1 fiyattan satlr diyor. bu nasl itir anlamadm. ayrca benim amdan hayr m er mi? onu da anlamadm. demek ki bu tr durumlarda yarm saat kala falan ilem yapmak gerekiyor. ama her ne olursa olsun verdikleri saate kadar da ilemi kabul etmeleri gerekir. yarn zararm devam etse ne yapacam? hakkm nerede arayacam? enteresan bir durum. u da var ki yzde 90 ppf'deyim. u saatten sonra 90'a gelse ne yazar, bir yzde onla dahi ilem yapsam yze gelirken zararm kapatrm. oradan da dse bir yzde 20 de83 85 civarndan alsam bu sefer 95'lerde tm zararm kapanr. kademeli ilemin avantajn rneklemek asndan bu ekilde yazdm. hakkmzda hayrls artk...
Kol kesmelerden sonra bacak kesmeleri basladiysa yakindir...
Seni etkilemek istemem
Benim zararim bugun itibariyle 20k yi gececek...
Ben bu parami cope atamam
Bazi ekonomistler duzelmenin kasimi bulacagini soyluyor...
Duzelirse ekime duzelmezse...
Kasima deyip bekleyecegim
Yatrm Tavsiyesi Deildir
Kriptolarda feci kayp var .. paralar kayor bi yere
Yer mleri