bu kadar zahmete ne gerek vardı ki. 27 nisan kapanış fiyatlarına göre değişim olacak deselermiş. bir de raporcu kuruluşa tonlarca para ödendi.
yazıklar olsun
bu kadar zahmete ne gerek vardı ki. 27 nisan kapanış fiyatlarına göre değişim olacak deselermiş. bir de raporcu kuruluşa tonlarca para ödendi.
yazıklar olsun
soda için yatirimci sunumlarinda sadece amerikadaki projelerinin 15 % discount factor lu Npv si 1.5milyar usd diyorlardi.
üç kağada bakar mısın ?
arkadaşlar hemen modumuzu düşürmeyelim onların yaptığı ********lik ortada adama demezlermi defter değerin bu değildide neden piyasaya bu değeri verdin ben ve benim gibi birçok yatırımcı buna göre pozisyon aldık..
genede arkasından bir şey çıkacak diye aylardır bekledik sonuçta defter değeri vardı ortada bir yatırım ve üretim vardı dedik ama düzen, ve düzülen, hesaba katmadık burası türkiye...yazıklar olsunnnnn
Hepimiz haklıyız belki ama geçmiş olsun. Bu grup olmayacak duaya amim demez. Bunlar daha önceden konuşulmuştur, spk falan dönmez geri. Onaylanır böylece..
Spkya şikayet edeceğiz.. güzel bir metin hazirlanirsa.. şikayet sayısı fazla olursa belki dikkate alınır.. 5.11 defter değerindeki şirketi 3 ay uazman kurulus çalışıp 3.47 degerliyor
Sipariş üzerine cikan bu raporu spk daki vatandaşlar kabul etmez diye düşünüyorum..
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrilma bedeli neyse ona birsey demiyorumda. Degisim orani tamamen sacmalik. Defter degeri uzerinden degisimi belirlemesi gerekirken borsadaki son 1 aylik degerleri userinden degisim orani belirlemek ne sacmalik. Satacagi zaman bu fiyata mi satacakti. Adi herifler.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri