Sn hermes olýmluyduk kopacaktýk ama devamý gelmedi gibi yinemi týrt olduk bu böyle iþte gidecek emaresi varken gitmez düþecek emaresi oluþtumu hemen iner,
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Sn hermes olýmluyduk kopacaktýk ama devamý gelmedi gibi yinemi týrt olduk bu böyle iþte gidecek emaresi varken gitmez düþecek emaresi oluþtumu hemen iner,
Þimdide garnati çýktý sahneye onun satýþlarý baþladý ,
Nerden aldýn nereye satýyýrsun deðilmi,
Ýþe güyya mal geçti ama sonrasý yine gelmedi eðer mal iþin mslý idiyse hepsinin yani satýþlarýn nepsi iþe geçmeliydi olmadý,
Aksine iþde aldýðýný biraz satýyor
ÝÞ yatýrým garanti üzerinden yine baltaladý hisseyi maalesef.
Borsa iþini býraktým. Foruma öylesine yazýyorum, sakýn kaale almayýn.
Bu iþ yatýrým tam bir KAN emici..... GOLDEN CROSS 'u olan hisseyi öldürdü bitirdi resmen, grafiðini bozmaya çalýþýyor ********.
Kimin eli kimin cebinde belli deðil þuanda... Tek çözebildiðim iþ yatýrýmýn garanti üzerinden satýþ yaptýðý. 2 kademe zarzor giden hisse 10 dk da 8 kademe düþürdü.
5 kademe yukarý yapýnca herkes KÂR satýþý yapýyor... VIOP tarafý da öyle... bir artý bir eksi viopda lotlar....
Biti kanlanmýþ... VIOP'da insanlarý margin call 'a düþürmek için 14:30 u bekliyor... 15:00 'den sonra hareket yapýyor... ardýndan satýþ veriyor.... tekrar LONG açanlarý yakalýyor.... ertesi gün yine 14:30 a kadar hareket yok.....
14 ÝÞ GÜNÜ OLDU, hala ama hala YATAY.... AÞþaðýya mý yukarýya mý kýracaksýn? Bu hisseyi niye VIOP 'a soktular onu da anlamýþ deðilim.
Yer Ýmleri