Sayin hermesj atabilirseniz son takas verilerini cok memnun olurum. Iyi aksamlar.SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin hermesj atabilirseniz son takas verilerini cok memnun olurum. Iyi aksamlar.SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende alýrken çok araþtýrdým maliyetim 2.50.... 4.40 larý gördü ama satmadým. Borsadaki Sayýlý saðlam þirketlerden biri olduðunu düþündüðüm için, uzun vadeli yatýrým amaçlý girdim.. Hedefimi buraya yazmýyorum. Bekliyorum...
Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/borsafinans_/sta...517226496?s=21
Burda bi arkadaþ paylaþmýþ. Þuan pc de deðilim maalesef..
Döþe bank 15 gündür sýfýr alýmla satýyor... karþý bacaðý var mý bilmiyoruz... ama düþüren döþe bank þuan için...
Yüzde 36,30 dan 36,01 e düþtü yabancý payý... her gün düþmeye devam ediyor...
Bu arada yabancý takas 9 aðustos 2019 tarihli yabancý payý yüzde 42... 4 aðustos da yüzde 46.... yani trkcm ýn dibi görüp döndüðü tarih... yabancý payý ogünün de altýna düþmüþ...
Þuana kadar görülmüþ en düþük seviyedeyiz arkadaþlar... yüzde 36,01...
Þimdi atýyorum yabancý payý burdan hisseyi yüzde 52 lere kadar geri almaya kalksalar hisse fiyatý çift rakamlara gelir.... hissede sanýrým bir beklenti mevcut... yabancýda bunu bekliyor... bu gerçekleþince yabancý giriþe baþlayacak... o yüzden sabýrla devam...
Hisse yukarý çýkarkende yabancý düþer,
Hisse düþerkende yabancý payý düþer,
Niyet önemli amsç çýkartmak þse yabancýnýn satmasýyada almasý farkeymez,
Önemli olan 0.74 pd dd olan,yýllýk karý 750 milyon olan,özsermayesi 6.3 milyar tl olan ,kasasýnda 3.9 milyar olan þirketi güyya yancý neden satar,
Hemde birleþme varken hemde deðerleme yapýlýrken satýþ neden,
Yabancý çekme olayý var tahtalarda son zamanlarda yukarý çeketken malý yabancýya satma,
Burdada yabancýya mal sattýrma olayý var gibi,aþþa çekip yabancýdan mal alýnýyor,gerçek olan yabancýlardanmý alýnýyor aþþa sürerek býyýklýlardan veriyormu bu gþbþ durumlarda emin deðilim ama,
Meden ve niçin böyke bir hissede yabancý satar,öncedende bahsettiðim olay yabancý aþþadan satýp yukardan alma meraklýsýdýr,
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HER ÞEY malesef söylenmiyor ama dün 6 28 den soda þort girdim ... 6 25 sabah alýma dönüp 6 32 satýp.. 3 78 full trkya cama girdim... 3 78 i kaldýranda bendim viopta.. 3 81 satmayý düþündüm .... iþbank ceosu adnan balinin açýklamalarý kaðýttaki hareketler bugün bir þey olacak kývamýndaydý.... ki olacakdýda ama sahte haber eþliðinde gereken yapýldý.... þunu gördüm bir þeyler olacak... yani buralar taban gibi duruyor ama iþ yapý meril çetesinin ne yapacagý belli olmaz ..... zarar büyük beklemeye devam modu ..
syn karabaht ... gündüz idealý takip ediyordum ... bende matrikste var... ikisini açýnca pc donuyo deyim yerindeyse ... sizden sonra baktým ... citi deutche satmýþ ...15er mlyn gibi... iþ 750000 gibi artmýþ bana pek inandýrýcý gelmedi .... kandýrmacadan baþka bir þey deðil gibi geldi.....cheers.![]()
Yer Ýmleri