Bugün ilk beþ alýcý satýcýda alýcý cüzzide olsa artý idi ama yine eksi kapadýk,ilk beþ satýþ yönünde olsada düþüyoruz,yani niyetleri tutmak deðil tahtayý .
Ne olýrsa olsun düþürcez diyorlar
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Bugün ilk beþ alýcý satýcýda alýcý cüzzide olsa artý idi ama yine eksi kapadýk,ilk beþ satýþ yönünde olsada düþüyoruz,yani niyetleri tutmak deðil tahtayý .
Ne olýrsa olsun düþürcez diyorlar
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Metro son 3 gündür alýmda ugün aldýðý lotla 1.500.000 lotu var yanlýþým yok ise
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trakya cam birleþmeye kadar fiyat beklentiniz nedir.? .... özelden bir arkadaþ sormuþ .... þuan için þiþe grubunda birleþmede en karlý çýkacak verilere göre trakya cam......son sözü piyasa yapýcý belirliyor.....þiþede aort 5 35 ...sodada 6 38 ... trakyada bu rakam 3 48 lere denke geliyor.... soda ve þiþeye baktýðýmda bu rakamlara geri cekidi... þu an trakya nispeten bunlara bakarak biraz yukarýda... aort mayý kastediyorum.....bende bilemiyorum isteseler 3 50 ye kadar geri çekebilirler... bende herkes gibi deðerlendirme raporundan olumlu haber bekliyorum...haber olumlu gelirse yüksek prim yapacaðýný umuyorum.... umarým açýklayýcýdýr...
119 820 065 cooooin
VIA_A3_Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Su adil fiyat yasasinin acil cikmasi lazim. Yoksa uc yontemden biri ile degerleme yontemini kullaniyormus sirketler 2002 yilinda yazilan bir tez e gore.
Borsa da son 1 yilda olusan fiyatlarin ortalamasi,
Ozsermaye yontemi,
Rayic bedel,
Bunlar kesin borsada olusan bedele gore hesaplar koduklarim.
Oz sermayeden az olmamak kaydiyla borsa deselerdi bir anlami ve adaleti olurdu. Ama basli basina borsa fiyati demek adice ve haksizlik. Borsaya acik olmayan daha buyuk paylari borsaya gore hesaplayip birlesmek bile basli basina haksizlik. Bu ulkenin adaleti hic bir yerinde yok. Birlesme deyince yatirimci az bucuk neyle karsilasmasi gerektigini bilmeliydi. Ufak ufak hergun de basiyorlar asagi zaten. 3.48 e ne kaldiki surda. En azindan asagisi yok bunla teselli olalim.
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrýlma hakký rakmalarý dediðiniz rakamlar doðrudur,
Þerh koyanlar bu rakamlardan ayrýlcak,adil olmayan kýsýmda bu ayrýlma hakkýnýn belirlenmesi sadece 30 gün üzerinden,ayrýca meclisde görüþülen ve muhtemelen kabul edilcek adil fiyat uygulamasý da adil fiyat uygulamasý deðerlemelerde artý bir etki yaparmý umarým çýkan tasarý dada bunla ilgili madde olursa iyi olur ,
Trakya özelinde ayrýlma hakký denen rakam özsermaye deðerinin zaten altýnda iken,ayrýca trakyacam deðerlemesi yapýlýyorken ve þuan pd dd 0.70 iken hisse baþý deðeri,kim burdan neden mal satsýn anlamak zor,
Ha satan varmý var,kim peki yabancý,peki yabancý neden mal satar açýklamayý on defa yaptým ,yabancýnýn nezaman ve hangi þartlarda alým ve satým yaptýðýda malum çok örnek var bizim borsamýzda,yabancý ama nekadar yabancý yada yabancýmý,
Þuan trakyadaki pskoloji þu,hissenin ederi sanki buralar algýsý yerleþtiriliyor,baksanýza alýyor satýyor millet ederi buralar olmasa kimse satarmýyý yerleþtiriyorlar psikolojilere,
Ama günü gelincede ümidimiz,o mal aldýrmadan yukarý çekilecek olanda trakya olmayacakmý,ozamanda sormak lazým madem o denli satýcý vardýda ne oldu þimdi hisse buralara geldi,
Þunu diyeceðiz inþallah umudum o yönde kesin konuþamayýz elbet,madem ederi buralarda neden alt seviyelerde o denli ýzdýrap yaþattýnýz bizlere,
En büyük 2 beklentim benim þu,defaatle yazdým özsermye deðerinin çok altýnda iþlem gören kar eden ve sektöründe avrupada 1 numara olan þirketin ederi pd dd 1 in altý zaten olmaz,pd dd 1 in altýnda fiyatlancak tek bir mali olumsuz rasyo yok aksine hepsi olumlu deðil ciddi olumlu,
Ayrýca pd dd 1 in üstleri olmasý içinde birçok elle tutulur soyut olmayan somut olan mali göstergeler var elimizde,yaptýðý yatýrýmlardan tutundan,yatýrýmlarýn dolar bazlý rakmalarý,elde ettiði karlar,düþük fk deðerleri ve niceleri,
Ýnþallah o günler gelirde bilare konuþuruz.
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri