Bu þiþe guruplarina lanet olsun. Kimse kazanmasin diye bu kadar baskilanabilirdi ancak. Su degerleme gelsin maliyete gelirse eger cikacam. Bir daha da is bank hisselerine asla girmem.
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu þiþe guruplarina lanet olsun. Kimse kazanmasin diye bu kadar baskilanabilirdi ancak. Su degerleme gelsin maliyete gelirse eger cikacam. Bir daha da is bank hisselerine asla girmem.
kimler veriyor
Küçük yatýrýmcýnýn sinirleri iyice yýpratilmadan hareket baþlamýyor hiçbir zaman maalesef.
Is yatirim citi satista. Bu sise guruplarindan bir halt olacagi yokta degerleme raporunu bekliyorum mecbur. Allahsizlar bu olayi en berbat sekilde kullanarak kimseye kazanc saglamadilar. Yukselterek para kazanamiyorlar sanki serefsizler.
Haber dusecek herhalde. Harekrt var.
Ýlginç deðilmi sn karabaht,fazla ümitlenmeyelim habermi gelicek diye ama,ümitli olmak içinde sebep çok
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TTK MADDE 409- (1) Genel kurullar olaðan ve olaðanüstü toplanýr. Olaðan toplantý her
faaliyet dönemi sonundan itibaren üç ay içinde yapýlýr. Bu toplantýlarda, organlarýn seçimine,
finansal tablolara, yönetim kurulunun yýllýk raporuna, kârýn kullaným þekline, daðýtýlacak kâr ve
kazanç paylarýnýn oranlarýnýn belirlenmesine, yönetim kurulu üyelerinin ibralarý ile faaliyet
dönemini ilgilendiren ve gerekli görülen diðer konulara iliþkin müzakere yapýlýr, karar alýnýr
Ocak Þubat Mart sonu üç ay ..Bir ay önceden bildirim gerekiyor..
Gecikmenin net bir müeyyidesi olmamakla beraber gecikme sebebiyle doðacak zararlardan yönetim sorumlu tutulabilir..
Özetle: Eh artýk genel kurul tarihi açýklamanýn zamaný geldi..
Gündem baþlýklarýna birleþme kararý olacaksa, muhalefet þerhi koyma veya koymama tercih kullanýlabilmesi için deðerleme raporlarýnýn da açýklanma zamaný gelmiþ olmalý diye düþünebiliriz sanýrým..
Cok yipratti bizi israrla beklemek dogru mu yanlis mi olacak bir ciksa ortaya artik.SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri