Öyle olcaðýný zannetmem ama fikir sadece,neden dersen,
31 ocak öncesi ve ogün elinde 1 milyon lot tutan kiþi,
Haber sonrasý alsat yaptý bu hakka sahip sonuçta,hiç alsat yapma hakký olmaz ise ilginç olur,çünki haner öncesi sahip olup sonrasýnda satmama þartý yok ,yada haber öncesinde hisselerin miktarý ne ise o miktardaki hissede hareket olmama þartý diyede bþr þart yok diye biliyorum belki yanýlýyorum,
Misal adam haber sonrasý 1 milyon aldý ve sattý hiçbir hakký kalmamýþ oluyor ozaman,
Yada þartlar sebebiyle düþen borsada satma durumunda þuan maliyet düþürmek için zararý azaltmak için bunudamý yapmayacak ozaman diye düþünüyorum,borsa tepetaklak oldu malum,mecbur elden çýkartýyor satýyor alýyor,yada sadece satýyor,
Adama demezlermi deðerleme gelmedi,bir türlü senin deðerlemeden önce kriz geldi ne yapaydým [emoji4]sen tahtana sahip çýkma bende mecbur baþýmýn çaresine bakmak zorunda kalayým durumu,
Ben mesela haber sonrasý elimdeki malýn hepsini sürekli alsat yaptým ha para kazandýmmý hayýr þuan zarardayým ama alsat sat al yaptým,hemen herkez bunu yaptý muhtemelen,
31 ocak öncesi sahip olanlar denirse elinde o an kaç lot vardý ise bence o rakam kayýt altýnda olucak sonrasýnda adam 500 bin adetten hepsini satýp sonrasýnda alýrsada bence hakký bakidir diye düþünüyorum,çünki satan tekrar alýrsa gibi olumsuz bþr þart yok diye biliyorum,tebliðdede yoktur herlade bu vb. Durumlarýn dip notlarýnda,
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri