Birleþme esaslarýný bilen varmý
Ayrýlma fiyatý varmý
Y.iliskilerine ulaþabilen varmý
Ben ulaþamadým
CPH1951 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Birleþme esaslarýný bilen varmý
Ayrýlma fiyatý varmý
Y.iliskilerine ulaþabilen varmý
Ben ulaþamadým
CPH1951 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
0850 206 33 74 arayýp görüþebilirsin aralýklarla ara ulaþýrsýn dün ulaþamadým bugün ulaþtým
ASUS_X00IS cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Soda yatýrýmcý iliþkilerinden Hande hanýmýn mailime cevabý:
"SPK tarafýndan yayýnlanacak olan ikincil mevzuat/teblið ayrýlma hakký fiyatý ve hakkýn kullanýmýna iliþkin detaylarda referans olacaktýr. Teblið henüz yayýnlanmadýðýndan konuyla ilgili sorularýnýza þu aþamada yanýt vermemiz ne yazýk ki mümkün deðildir.
Soda Sanayii A.Þ. Olaðan Genel Kurul’u 27/03/2020 tarihinde yapýlacaktýr.
Birleþme iþleminin pay sahiplerinin onayýna sunulacaðý Genel Kurul tarihi ise aþaðýdaki adýmlarýn tamamlanmasýnýn ardýndan belirlenecektir.
1- Uzman Kuruluþ Deðerleme Rapor ve Görüþü’nün tamamlanmasý
2- Raporun SPK inceleme ve onayýna sunulmasý
3- SPK’nýn birleþme kararýný ve Uzman Kuruluþ Raporu’nu onaylamasý
PwC’nin deðerleme raporunu ne zaman tamamlayabileceðine iliþkin sorunuzla ilgi olarak ancak Þiþecam Mali Ýþler Baþkaný Sn. Görkem Elverici’nin 31/01/2020 tarihinde gerçekleþtirdiði telekonferansta yer alan bilgilendirmeye atýfta bulunarak, “dileðimizin deðerleme raporunun 1-2 aylýk bir þekilde tamamlanmasý olduðunu” paylaþýmýný yapabiliriz.
Birleþme iþlemine iliþkin tüm geliþmeler KAP üzerinden duyurulmaya devam edilecektir.
Anlayýþýnýz için teþekkür ederiz.
Saygýlaerýmýzla,
Hande Ozborcek"
Bu arada SPK nýn bu tebliði ne zaman yayýnlayacaðýna iliþkin bir soru da CÝMER e yazdým. CÝMER SPK ya iletmiþ. Cevap gelirse paylaþýrým.
Tebrikler. Guzel yol haritasi ve azim gostermissiniz. Sagolun.SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piramit icbc a1 birlikte guzel kaydilar son yarim saatte
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Globalde potaya girdi. Bittik yav valla. Bu nedir arkadas. Dip diye bir sey yok mu arkadas. Koronadan degilde kanserden oldurur bunlar bizi.
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Isin enteresani alicilar saticilardan 300 bin onde. Ve dususe bak. Ak yatirim yine dibine kadar topladi.
Sayilardan bahsede bahsede korku imparatorlugunu kurdular. Cok aci tecrube oldu. Zombiye dondu sanki insanlar.
1 ay once yuzde 30 karda iken suan yuzde 30 zarara dondum. Nerden nereye.
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri