Vazgeçme fiyatýna çýkmasý olasý çünkü önce ayrýlmak isteyenlerin paylarýný piyasa satmaya çalýþýyorlar satýlmazsa þirket alýyor yeni kanun çok farklý inceleyin
ASUS_X00IS cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni kanun adillik üzerinden gittiði ve yürütüldüðü için ky nin avantajýna gibi gözüküyor.
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þiþe birleþmesinde,adil fiyat düzenlemesi getirilmesi sonrasýnda þiþe birleþmesindeki þirketlerin,adil fiyat üzerinden deðerlenip, elinde hisse olan ky ye olumlu etki edeceðini düþünüyormusunuz acaba diye sordum,
Ben en baþýndan beri olumlu idim ama malum son düþüþler iyice insanlarý çileden çýkardý,ben þirketlerin çok deðerli olduðunu düþünen tarafdaydým ve ucuz oldupunuda düþünðyordum þuan bedava þirketler,pcw þirketinin þirketleri deðerleyip sonrasýnda raporu sunacaðý þiþe ve spk dan adil deðerleme,adil ayrýlma hakký ve adil hisse deðiþim oranlarý gelir umudumu artýrdý,hem spk nýn yetkileri arttý adil deðerleme ile ilgili çünkü yetkisi arttý ayrýca,þiþe grubu adil fiyat diyor ve spk diyor(þiþe yatýrýmcý iliþkilerinin sürekli adil fiyat demesi ve spk nýn yeni tebliðe göre yol alýcaz demesi ciddi olumlu)
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mardindeki olayý görüyorsunuz deðilmi taþ gibi duruyor,ne borsanýn düþmesi,ne virüs ne idlip nede baþka bir olumsuzluk,hiç birþey etkilemiyor,elinde ciddi mardin olan da ciddi satýþ yapmýyor,düþsün diye uðraþmýyor,neden algý olumlu hatta çok olumluki sýkýntýsýz bekliyor sonuçlancaðý birleþceði günü,mardinþn düþmemesi diðer hþsselerede yarýyor onlar düþþe dahþ artýk hepsi mardin aslýnda,elinde boluc olanýn hþssesi þuan mardin ve mardin þuan düþmüyorsa aslýnda bolucda düþmüyor demektir.
Umarým benzer durumlar þiþe içinde oluþur yakýn vadede,hem þiþe ve diðer þirketlerdeki büyük ortak kazanýr hemde ky kazanýr,sadece algý deðiþsse yeter,algý deðiþtimi mardindeki gibi dünyayý umursamaz.
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri