Anladýðýmda þu demekki viob olayý olmasa idi trakyada demekki bu denli düþmeyecekti
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anladýðýmda þu demekki viob olayý olmasa idi trakyada demekki bu denli düþmeyecekti
Ayrýlma hakký ile ilgili aneltdekþ gibi 25 þubat denirse þiþe birleþmesi içinde,asýl önemli kýsým olan adil deðerleme adil fiyatda gelirse,sonrasýnda zaten adil deðiþim gelirse ayrýlma rakamlaraý düþük kalacaktý inþallah,ozaman zaten þirkettende para çýkmaz piyasa fiyatlar,
Ýþte hep þu kýsma geliyoruz adil deðerlenicekmi,þirket zaten istedi bunu,adil deðerlenþrmi,neden deðerlenmesin,doprudan %70 dolaylý belkþde çokda fazla lotu varken deðerlenen þirketlerin sahibinide yarayan bir durumda neden adil ederinde deðerleme olmasýn ki,
Umudumuz ve ümidimiz bu yönde ama hissi umut deðil bizdeki,bilançolarýn dili bunu söylüyor,fk lar ,bunu söylüyor.
Su dip fiyatlarda 25 subat ve oncesi 30 gunun ortalamasi bile ayrilma hakki belirlese herkes en azindan borsa tarihinin en berbat gunlerini gecirdigi su donemde zararsin cikar. Bu bile buyuk kazanc. Ki 4 lere rahat cikar bu durumda.Hisse 25 subattan geriye 30 gunluk surecte 3.30 lar ile 4.40 aralarinda islem gormus. 31 ocak tan 25 subata kadar ise 4.40 lar ile 3.70 arasi islem gormus. Kaba taslak hesaba gore 25 subat oncesi 30 gun icin ayrilma bedeli hesaplanirsa en kotu ihtimalle 3.80 ila 4 arasinda bir bedel cikar gibi. Muhtesem olur su ortamda boyle bir bedel cikmasi. Cunku muhakkak ayrilma bedelinin ustune cikaracaklardir hisse fiyatini birlesme olmadan. Artik daha cok istiyorum su spk tebliginin bir an once cikmasini.
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar 25.02.2020 emsal karar varken
Baþka bir ihtimalden bahsetmek olmaz.
Herkes hesabýný buna göre yapmalýdýr.
Þiþe grup kurumsal ama azda olsa vazgeçme ihtimali olabilirmi tek endiþe edilecek durum budur ama öyle bir durum teblið ilanýndan sonra netleþir.
Tüzük yönetmelik ve tebliðler kanuna aykýrý olamazlar o nedenle tarih 25.02.2020 deðiþmez bir tarihtir
Viop olarak hisse eðer normal zaman olsa mantýklý kabul edilebilirdi ama genel endex durumu meydanda o zaman viopla Trakya arasýnda bað kurmak mantýklý olmaz.
Sagliklar
Sn cinalý 25-02-2020 emsal kararý sonrasý konu olumlu olarak kapanmýþtýr diyorsunuz doðru anlýyorum deðilmi,olumlu tarfata olumlu düþünüyorunuz deðilmi?
Ha birleþmeden vazgeçermi ,özel sebebi olduðu için avantajlý tarafdayýz sanki vazgeçmez diye düþünüyorum,eðerki vazgeçerse apar topar alýnan bu kararýn getirdiði bir an önce birleþmezsekin getirceði olumsuzluklar fazlaki bu atalette birleþme haberini hemen aldýlar,ertesi gün pwc ile anlaþtýlar,25 gün sonra meclisden yeni kanun geçti
12-03-2020 spk nýn duyuru sitesindeki yeni mevzuat neydi sn karabaht bakabildinmi,
Yeni teblið adý altýnda tekrar mý duyuru yayýnlayacak bunkar anlamadým,
Yeni mevzuat diye yayýnlamýþ spk .
Yok abi baktim bisi goremedim. Belki spk kararidir herhangi bro konuyla ilgili. Her gece resmi gazete bakiyorum. Tebligi ordan ogreniriz ilk.SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tebliði resmi gazetedenmi öðrencez, yoksa spk danmý öðrencez,
Tesmi gazete yayýnladý topu spk ya atmadýmý?
Yer Ýmleri