Bende yarin sikayet olusturcam cimer vasitasiyla. Cimer suanda en hizli adalet dagitilmasini saglayan kurum. Maalesef oyle. Cok korkuyorlar cumhurbaskanligindan.
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende yarin sikayet olusturcam cimer vasitasiyla. Cimer suanda en hizli adalet dagitilmasini saglayan kurum. Maalesef oyle. Cok korkuyorlar cumhurbaskanligindan.
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepimiz sikayette bulunursak dikkatlerini cekeriz .kagida biri yuklu alim girdikce cildiriyor baskiladikca baskiliyor kagidi goturmuyor.
Cimere simdi bende yazdim spk ya 2 defa sikayette bulundum hissenin baskilandigini ve piyasanin manipule edildugini sikayetci oldugumu yazdim
Son düzenleme : Kar payi; 17-03-2020 saat: 22:07.
syn toibek yatýrýmcý iliþkilerinin telini verdi ... orayýda ardým handeden önce biri çýktý ... demediðimi býrakmadým... direk þirket battý mý dedim þaþýrdý ... sonra açýkladým olanlarý....tüm forumlarda sizlere beddua küfürler ediliyor ... hissenin baskýlanmasýndan dolayý ... bunlar konuþulmuyormu dedim ... bilgimiz yok filan denildi sonra hande aradý eften püften konuþmalar... en güzeli spk. cimer.. bence..
hande birleþme safhasýnda hisse alamayýz yasalara aykýrý diyordu ... niye aldýnýz þimdi..
gerizekalý ..
Malesef ülkemizdeki kanunlar yatýrýmcýyý korumadýðý için þirket yöneticileri bilerek ve isteyerek yatýrýmcýyý zarar uðratabiliyor.Hesap soran ceza veren bir kurum malesef yok.Eðer olsaydý þiþecam yönetimi ömrünün geri kalanýný demir parmaklýklar ardýnda geçirirdi.Birleþme olayýný boþ verin 2018 yýlý yazýndan beri trakya cam üzerine kurulmuþ planlarý var hepsini uyguladýlar.2018 yýlý sonlarýna doðru yatýrýmcý iliþkileri ile görüþtüðümde öyle güzel masallar anlattýlarki inanmayýnca bir daha telefonlarýma çýkan olmadý mesaj býraktým dönüþ yapmadýlar.O yüzden yatýrýmcý iliþkilerinin masallarýna inanmayýn derim sonuçta kurumun maaþlý çalýþaný sizin gazýnýzý alýp söylediklerinize yetkililere aktaracaðým diyerek görevini yapan biri.Elimde hisse yok tek üzüldüðüm nokta küçük yatýrýmcýnýn elinde hisse olmasý.Umarým trakyacam soda anadolu cam yatýrýmcýsý için þuan ki rakamlarýn çok üzerinde fiyat belirlenir ve yatýrýmcýlar hisselerini þiþecamýn kucaðýna býrakýrlar.Þiþecam yönetimi her þeyi hesap etmiþti ama virüs olayý hesaplarýný alt üst etti.Bir yýldan fazla süredir baskiladýklarý trakya camý istedikleri fiyattan birleþtireceklerdi ama piyasa ve ekonomik gidiþat bozuldu.Resesyonun dinlendiði bu dönemde eski karlýlýklarýný yakalamalarý çok zor.Piyasaya hisse paylarýný satarken vaad ettiklerini gerçekleþtirmeyen þiþecam yönetimi birleþme sonrasi tek hissesiyle üç kuruþluk temettüsüyle benim gibi bir çok küçük yatýrýmcýnýn bile pörtföyüne bir asla giremez.
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar neguzel demis pay alim tarihine bakýlmaksýzýn.. .
Bu ifadeden dolayý cimentolar yarin tavan yapar..
Dünkü teblið taslaðý onlarý korkutmustu bugün taban yapmýþlardý..
Ayrýlma hakký guvencedir.. þirket deðeri yüksek olabilir..ayrilma hakkýndan fazla bir deðer çýkabilir o baþka.. ama yinede insanlar güvence arýyor bu ortamda.. spk nin yanlisina raðmen þirket demis ki kimin elinde varsa ayrýlma hakkýndan yararlandiracam.. bizim ýsbankasi bu der mi?
SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
Adamlar sanki bizim sesimizi duymuþda,
Olum þiþe yapacaðýn bir birleþeme ordada ayrýlma hakký için hala spk diyorsun demiþler,adam olunda bizim yaptýðýmýz gibi elimde hisse olana verin iþte lan demiþler,ne kem küm yapýyýrsunuz,spk yu beklemek ne lan demiþler,çatýr çatýr karar alýrsýn herkes dersin demiþ,
Oyak grubu ders vermiþ herkese,spk falanmtebliði meblið bakmamýþ geçmiþ,
Siþe görün analarda ne yiðitler var.
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýyi yapmýþsýnýz,eleþtirel þekilde ,doðrularý söyleyerek hak aranmalý,
Dürtülmeli haydi denmeli,
Þu oyaðýn yaptýðý ders olsun ders bunlara,adamlar ayrýlma hakkýný herkeze verdi ayruca deðiþim oranlarý ayrýlma hakkýndan dahi yüksekte.
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri