çok yazmak cok biliyor demek deðil boþ tenekede çok tangýrdar
yatýrým tavsiyesimi allah düþmanýma vermesin asla
çok yazmak cok biliyor demek deðil boþ tenekede çok tangýrdar
yatýrým tavsiyesimi allah düþmanýma vermesin asla
Sayýn tobiek tekrar hoþgeldniz.Sizi okumak büyük zevk,çokta naifsiniz.Eskiler bilir aselsan 8 ay bekledim dayanamayýp sattým sonra nerelere geldi,ereðli 1 yýl bekledim sattým kýsa bir sürede 4 katý oldu,keza thyao aynýsýný yaptý uzatmayým,borsa sabýr ve akýl iþidir.Saðlam ve karlý bir þirkete ortak olmuþ iseniz eninde sonunda deðerini bulacaktýr,bulmak zorundadýr.Ýstedikleri kadar baskýlasýnlar.Mýzrak çuvala sýðmayacaktýr.Sabýr sabýr sabýr.Tüm ortaklara hayýrlý kazançlar.
SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünde gelmedi pwc den de spk danda haber,
Sabýr..
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Is yatirimin atmadigi destegi sen atmissin![]()
SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tablo 31 ocak-3 mart arasinda alan satanlar.
Metro aldiklarini virmanla global ve a1 den sattigini takaslardan gormustuk. Bu arada imkani alan biri de 31 ocak tan simdiye takaslari ve son takas bilgilerini atarsa cok memnum olurum.
Yabanci ve ky nin baya mal bosalttigi cok net gorunuyor.
Is yatirim da aldiklarinin bir kismini virmanla baska yatirim kuruluslari uzerinden satiyor belliki. Cunku son gordugum takaslarda okadar mal toplamis gozukmuyordu. Ama yinede saglam mal aldi bu zamana dek. Son donemde sise de toplamaya basladi. Bu haftanin artik dananin kuyrugunun kopma haftasi olacagini dusunuyorum. Hem spl tebligi gelebilir hemen ardindan uzman kurulus degerleme raporu. Hakkimjzda ins hayirlisi olur. Bu haftadan beklentim yuksek.
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri