Cimer basvurum hazine ve maliye bakanliguna oradan da spk ya iletilmis. 13 unde spk ya gitmisti. Gelir cevap yakinda sanirim.SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cimer basvurum hazine ve maliye bakanliguna oradan da spk ya iletilmis. 13 unde spk ya gitmisti. Gelir cevap yakinda sanirim.SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iþ yatirim 2.3 milyon alým yapmýþ.. kap bildirimi geldi.. bu kadar alima raðmen en çok düþen cam sirketiyiz...bir nefes aldirmadilar.. bir hafta yükseldik bir gunde geri verdiler..
SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cimere spk ya sikayetimi yazdim bu isler dikkatlerini ceker 5 yil cezayi cakarlar diue umut ediyorum. yil sonuna kadar buradayim satmiyacagim baskiladikca alacagim 3 lira degilsin 5 lirasin amk oglu ytd beni baglar.arkadaslar sizde lutfen cimere bu kagidin manupule edildigin piyasanin yaniltildigini kagitta buyuk operasyon cekildigini yatirimcinin magdur edildigini dusundugunuzu yazin lutfen .belki bir uyari alirlar .bu balinanin hakim oldugu butun kagitlar boyle.
Sise son 15 gunde 15.45 milyon trakya hissesi almis.
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam merhaba. Forumda yeniyim üye olmadan dýþtan yazýlanlarý takip ediyordum. Uzun zamandýr elimde Trkcam hissesi var. Birkaç ay öncesinde de yine elimdekilerin üzerine alým yapmýþtým ama sanki ayarlamýþým gibi 25 Þubatta son aldýklarýmý satmýþtýmSonrasýnda birkaç gün sonra tekrar aldým ve 25 Þubat tarihini o zaman bu forumdan öðrendim. Hisseyi satmadým ve maalesef malum düþüþten dolayý baya bir terste kaldým. Þimdi muhtemelen 25 Þubatta sattýðým için ben ayrýlma hakký ya da birleþme payý (tam olarak bunlarý bilmiyorum) yararlanamayacaðým galiba. Bu konuda sizin veya arkadaþlarýn yorumu nedir?Düþüncelerinizi benimle paylaþabilirseniz sevinirim.
Teblig taslagina gore daha kesinlesmedi ama 25 subat tarihi itibariyle elinde olanlar icin ayrilma hakkina sahipsin. Sattigin kisimlardan yararlanamassin. Iyi aksamlar.SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anladým..Nasip deðilmiþ demek ki umarým tarihte deðiþiklik olur ve hepimiz beklememizin karþýlýðýný alýrýz. Teþekkür ederim..
Arkadaþlar ayrýlma fiyatý ne kadar biçtiler.. Birde þuan bu hisseyi almamý önerirsiniz. Özellikle eski olan arkadaþlar cevap bekliyorumm
ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En Güçlü Ýki silah "Sabýr" ve "Zaman" dýr. Yazdýklarým beni baðlar; Kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn.
Yer Ýmleri