Bundan sonraki yolum su olacak. Bu birlesme genel kurulda onaylanmadan muhtemelen kablumbaga hizinda calisan cok degerli kurumumuz spk, tebligini cikarmis olur. Ayrilma bedeli olarakta 25 subat oncesi 30 gunu baz alacak boylelikle sirketlerde. Trakya icin kaba taslak hesapla 25 subat oncesi 30 gun ortalamasi 3.80 asagi yukari cagri fiyati cikiyor.
Hala buralardan hisseleri toplana derdindeler ac gozlu kopekler. Yalnizca kendileri kazansin herkes kaybetsin bunlar icin.
En az 1 ay daha burdayim sise nin cok kiymetlioc yoneticileri.
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu iþlerde deðerleme yapan kurum ile ile spek arasýnda baðlantý ve iliþkileri var yoksa ana cam defter deðeri 3 77 trakya cam defter deðeri 5 11 bunu bilen yatýrýmcý elinde varsa satýp trakya cam aldý bunu bilenlerde ana camý toplayýp bilerek ana camýn deðerlemesini yüksek yaptýlar kendileri kazanýp yatýrýmcýlarý zarar ettirmek için yarýn ve sorasý günlerde ana camý yatýrýmcýlara kilitlerler bu deðerleme deðiþir ama iþ iþten geçer atý alan üsküdarý geçer olan yatýrýmcýlara olur .
yatýrým tavsiyesi deðildir
Ortada bir gerçek var oda deðerlem raporu,
Bekledik bekledik þirket tapor yollayacak diye o rapor belli,
O rapora göre þiþe,soda,anacm ve trakyanýn 4 yönteme göre deðeri net ortada,
Raporlar ývýrlar zývýrlar ortada hepsi spk ya gitti gidicek,
Spk rapordaki sonuça bakmýyorum derse amenna,bakýyorum derse zaten olmasý gerekn olacak.
Þirketlerin gerçek deðerleri üzerinden iþlemler yapýlcak,
Burda þu gözden kaçmasýn,
Soda þiþe trakaynýn deðerleri asýl deðerli olan þirketlerin deðerlerini dencm ve anacm üzerinden farklýlaþtýrmazlar,
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýmzamý attým ek olarak...
Ya siz kendinizi bir ihlas bir dohol bir hurgz mi sandýnýz onlar gibi çakallýk kötülük oyun peþindesiniz eblehler ülkenin kurumsal kimliði olan düzgün yönetilen kurumuydunuz en son ne oldu kahpelik þerbeti mi içtiniz adiler kimden akýl alýyorsunuz don 2 senedir?
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Sýrtlanlar diyarýnda yem olma dikkat et.
Arkadaþlar unutmayýn 20 dk sonra web toplantýsý var eliniz kanda dahi olsa geliniz...
https://event.onlineseminarsolutions...epage=register
Kayýt formunu doldurun acilen
Not linux iþletim sistemi ile olmuyor
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Sýrtlanlar diyarýnda yem olma dikkat et.
Yer Ýmleri