Birleþme var diye satamýyoruz, zarar büyüyor. Bir de buradan iptal ederlerse o bahsedilen ayrýlma fiyatý bile yalan olacak. Nereden aldým þu hisseyi![]()
Birleþme var diye satamýyoruz, zarar büyüyor. Bir de buradan iptal ederlerse o bahsedilen ayrýlma fiyatý bile yalan olacak. Nereden aldým þu hisseyi![]()
Spk þunu dese bari,zannedersem diyecek gibi[emoji16]
Tamam kanun çýktý ama biz teblið çýkartamýyoruz,siz gidin ky ler olarak þiþeyle görüþün üç aþþa beþ yukarý anlaþýn,pwc raporu ortada iyi kötü orta yolda buluþursunuz,
Bunu dese bari,birþey dese bari,
Þiþe birþey dese bari,
Kimseden ses çýkmýyor,
Sanki son zamankar hatta borsa tarihinþn en büyük birleþmesi bu deðil
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
teblið kelimesinin tdk sözlüðündeki karþýlýðý
“Arapça teblīġ
1. isim Bildirme:
"Heyet reisi selamlarýnýn size tebliðine beni memur ettiler." - Peyami Safa
2. isim Haber verme.
3. isim Bildiri:
"Ýþte size tebliðde bahsettiðimiz saz þairi Âþýk Mehmet, diye týknaz adamý takdim etti." - Haldun Taner”
Son iki yýlda iþa,iþb,iþkur hisselerindeki hareketlere baktým ve sebeplere,
Akp nin iþbank ve chp paylarý söylemi ile baþlayan hareket,chp paylarýnýn devri ile baþlayan harket,iþb de 60 misli,diðerlerindede bir okadar prime ulaþmýþ þuan ve devamý var belli bu harketlerin,
Þuan 450,000 civarý olan bir kurucu hissesi için 3 4 milyon tl lerden imha söylemleri var ,daha önce ak ve garanti bankýn yaptýðý þeyþn yapýlcaðý söyleniyor akp hamlesiyle,
Bu denli detay iþler olduðunu forumlarýný okuyana kadar bilmiyordum,asýl parayý o arkadaþlar götürmüþ borsada kimsenin haberi yok,helal olsun hepsinede,
Biz burda pwc raporundaki ederleri verin diye konuþup dururken,pwc nin raporuna göre düzeltim yapýlýnca þiþe nasýl karþýlayacak bu aradaki farký diyenler var iken,
Bu 3 iþ hissesindeki bu ciddi primlerde sadece piyasa hareketiyle hisseler 60 misline kadar çýkmýþ,dahada çýkacaðý söyleniyor akp nin atacaðý adýmlarla,
Spk kararýný versin,piyasa o vereceði kararý uygular,yeterki kararý versin,kimsenin cebinde parada çýkmaz,
Spk haydi...
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
geçen hafta ayný günler;
3,40-3,41 den iþlem yaparken endeks bu seviyelerin altýndaydý.
an itibari ile
endeks: 110.950
TRKCM: 3,280
indiði yerden bile çýkamýyor. borsanýn en iyi kaðýtlarý ne hale geldi.
YTD
iþ grubunun da spk nýn da Allah belasýný versin. bizi þu borsanýn çýkýþýnda böyle süründürenler gün yüzü göremesin inþallah.
tahta sahipli kademeleri nasýl yaptýðý belli tahtanýn sahibi iþ yatýrým olamaz onlar birleþme haberinden önce alým yaptýlar þiþe anacam trakya cam ve soda dan bildirimlerini de yaptýlar þimdi alým yapmýyorlar spk yasasý gereði ama tahtada bir gurup halinde spek var aldýklarý malý diðer aracý kurumlara daðýtýyorlar kendilerini satýcýlý gösterirken bile mal alýyorlar aldýklarý malý diðer aracý kurumlara daðýtýyorlar .
kendilerini satýcýlý gösterirken bile mal alýyorlar aldýklarý malý alýcý görünmemek için 3 / 4 takla attýrýp kimin aracý kurumun aldýðýný gizlemeye çalýþýyorlar daha çok satýþ gelen kurum dan alýyorlar .
yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri