Takas varmý beyler
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas varmý beyler
hiç bir fikrim ve önerim yatýrým tavsiyesi deðildir. Ciddiye alýnmasýn sorumluluk kabul etmiyorum
Gün sonu pasta.
http://share.matriksdata.com/share.a...07072018409398
Tþk ediyorum dostum
hiç bir fikrim ve önerim yatýrým tavsiyesi deðildir. Ciddiye alýnmasýn sorumluluk kabul etmiyorum
Bugünkü Tavan'dan kapanýþ da bekleyen 10.milyon + alýcý rakamý,yarýn da hisse fiyatýný tavana yapýþtýrýcý görevi olur umarým..🙂
Sn, istanbullu1963,
Bu ayrýlma hakký fiyatý dediðiniz þekilde açýklanan 3 küsür fiyattan (3,37) gerçekleþecek. Þimdiki fiyatý piyasa belirlemiþ.
ayrýlma hakkýný kullanan açýklanacak tarihte o açýklanan saçma rakamdan ayrýlýyor.
Bu fiyat arz ve talebe oluþan fiyat.
Elinde trakya cam olan ayrýlmak isterse 3 küsür fiyattan ayrýlacak.
Ýlave bilgi kaynaktadýr.
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Orasý daha kesinleþmedi þu anda emareleri dediðiniz gibi olsa da daha spk bir açýklamada bulunmadý
Oyunun sonunu görmek LazýmRedmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yanýt için teþekkür ederim. ancak 4.22'lik fiyat varken, ya da elinde þu an trakya cam olan 4,22'den satýp gitmek mümkünken, ayrýlma tarihindeki 3.37'yi neden beklesin ki? bu çok saçma olmuyor mu? gerçekten kafa karýþtýrýyor bu durumlar... þu birleþme bir an önce bitmeli bence...
Piyasalarýn etkin ve her yatýrýmcýnýn tüm bilgiye maliyetsiz bir þekilde eriþtiði varsayýmý altýnda 4.22den satmama nedeni 4.23 olma olasýlýðýdýr. Yoksa birleþme fiyatý ortada.
Diðer yandan spk onaymayabilir ya da revize ister. Bunlarý tahmin etmek için eve küre almak þart.
Saçma mý bilemem ama durum ortada.
Günümüzde Almanya 10 yýlýk borç alýp aldýðýndan daha az geri ödüyor.
Bu da saçma ama oluyor ☺
Yer Ýmleri