Bist 30'un baþýný kaldýramamasýnýn sebebi açýða satýþýn sadece burada serbest býrakýlmýþ olmasý. Spk ya burada da açýða satýþý yasaklamalý ya da bütün hisselerde serbest býrakmalý. Spk'ya yazalým bence.
Bist 30'un baþýný kaldýramamasýnýn sebebi açýða satýþýn sadece burada serbest býrakýlmýþ olmasý. Spk ya burada da açýða satýþý yasaklamalý ya da bütün hisselerde serbest býrakmalý. Spk'ya yazalým bence.
Ýnan orda yapilanlari hic anliyamazsin, migros tada ayný seyler vardi, 30 tl civarlarinda, þimdi 43 oldu 3 ay sonra. Onlarin cok farkli hesaplari vardir
Yazacaklarým al-sat yapanlar için deðil, þiþecam birleþmesine katýlacak olanlar içindir.
Birleþme haberi ilk çýktýðýnda iþtiraklerin þiþe hissesine dönüþme oranlarý açýklandý ve soda-trkcm olarak þirket ederinin çok düþük alýndýðý görüldü. (virüs ortada yoktu). Deðerleme yapan özel bir þirket raporunda da bu ortaya kondu. SPK bizim hakkýmýzý korur, ky'yi korur - oranlarý yükseltir dedik ama dün o da þiþecamýn istediklerine onay verdi. Beklenen ama az da olsa umutlu olduðumuz þey buydu.
Þimdi trkcm yükselse de iþe yarar, þiþecam yükselse de iþe yarar. Ya çýkarsýn yada birleþmeyi beklersin çünkü þiþe güzel yükseldi. Ama asýl korkulan þey, birleþme yaklaþtýkça þiþe düþerse ne yapacaðýz? Zira ya þiþeXoran' ý kabul edeceksin yada trkcm' ý satmak zorunda kalacaksýn.
Halis hocam ne güzel bilgi veriyordunuz viop tarafýndan
isbankasi istiralerine cok iyi sahip cikiyor demeke isterdim su yapilanlari koc grubu hisselerinde yapmalari zor..
spk gozunu kapatmis isbankasi ve sise trkvm yonetimi arkasini donmus piyasa bi kac kumarbaza kalmis onlarda istedigi gibi at kosturuyor...geriye donuk anlattim orneklerini vermistim yaptiklarini normal biri yapsa spk bistten men eder omur boyu islem yaptirmaz islem yapanlari neden gormezden gelinir cvb ben bulamadim
Hocam agziniza saglik. Bunun altinda birsey var illaki cikacak ortaya ya bakalim hep birlikte gorecegiz
kar gelmiþ.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yer Ýmleri