Beklentiler dahilinde 2Ç' de 155 milyon zarar gelmiþ. Sürpriz yok.
Beklentiler dahilinde 2Ç' de 155 milyon zarar gelmiþ. Sürpriz yok.
#TRKCM 2Ç20’de beklentimiz olan -97mn TL ve konsensus beklentisi olan -150mn TL net zararýn üzerinde -156mn TL net zarar açýkladý.
o nasýl yatýrým kuruluþuymuþ.
97 nire
155 piyasa
piyasadan baya uzaklarmýþ
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
ten yatirimdan siseye short acan hsbc trkcm short acan yerlimi yabancimi herkimse anasini aglatti isyatirimda canak tuttu bunlara vaybe birlesmeye giden hisse ilk sirada kosuyor...is grubunun borsayla bi sorunu var galiba dussun der gibi izliyor dusmesi icin seviniyorlar gibi goruyorum
Halis hocam sen short açsan borsa düþse sevinmez misin short açanlar bizzat is bankasýnýn yabancý taþeronlarý ama ispatlayamazsýn is den habersiz bu kadar short açsaydýlar trkcm 20 lira bile yaparlardý o acikcilarin donlarýna kadar alýrlardý geçen metro bunlarla dans etmeye çalýþtý ona dersini verdiler
ASUS_X00IS cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplam iþlem hacminin %33' ü açýða satýþ olmuþ.
Yapý kredi bankasýnýn (hissenin) %42' si açýða satýþ olmuþ. Orana bak ya. Ýnanýlmaz bir kuyuya attý bizi bu damat. Lan iki eleþtri geldi yurtdýþýndan, yasaðý kaldýrdýn. Þimdi ne oldu. Bizi öptürdün. Yasak kalkmasa ne olacaktý. Bundan daha mý kötü olacaktý.
Ya bu damat þu tuzaða bile düþüyor ve ülkenin ekonomisi buna emanet. Lanet olsun bu iþe. Ne zaman kurtulacaðýz bu adamdan.
Siyaset yapmayalým lütfen
MHA-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri