mayýs ayý hissse senedi açýsýndan hep kötü geçmiþ...dolar açýsýndan fena deðil..
eskiden mali yýlbaþý mart ayý idi... çeyrek bilançolara mý baðlamak lazým bilemedim...
mayýs ayý hissse senedi açýsýndan hep kötü geçmiþ...dolar açýsýndan fena deðil..
eskiden mali yýlbaþý mart ayý idi... çeyrek bilançolara mý baðlamak lazým bilemedim...
Mr. CrazyBlood,
Geriye dönüp taploya bakýnca Aaaaa, ba ba ba ba tirend, friend ne kaa da belliymiþ, 2 cýzgý çiziktirseniz siz de görürdünüz demesi kolay ama yokarda senin paylaþtýðýn tablodan 2-4 arasý kesit alýnca,
iþler deðiþiyor sanki. Ben doji, sabah yýldýzý, alçalan takoz, yükselen boða formasyonlarýndan anlamam çoðu ky'nýn anlamadýðý gibi ama grafiðe tam 4 noktasýnda olduðumuz gün baksak ben, þahsým ve zâtým olmak üzere üçümüz de çok bariz ve net bir penaltý pardon aþaðý yönlü hareket edeceðini düþünürdüm. Oysa tam tersi yukarý çýkýþ olmuþ. Demek ki bakmak ve görmek farký. Görüþ açýsý. Syg.
Oralet Aðabey, alttaki indikatörlerden biri RSÝ sanýrým, bir önceki tepe seviyelerine baktýðýn zaman düþüþ olduðunu göreceksin, bu negatif uyumsuzluðu gösterir. Kötü bir þey. Fiyat artarken alýcýnýn isteksiz olmasý,gelmemesi meali.
Lenovo K33a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Osmaným, Mestaným.
O grafikte göstermediðim iki indikatör daha var, birisi kendi indikatörüm kimseye vermem, ikincisini de siz bulun.
Ýndikatörleri üst üste koyup kesiþtirdiðiniz zaman, her þey görülüyor.
Ýndikatörleri görmek lazým.![]()
Bist100
günlük
html phone link
Abi nereden bulalým 8354 tane indikatör var, sizinkini bulmak daha kolay
Evrakaa: Zamansal fibonacci var
Abi doðruysa hatrina indikatörünüzü verin. Pere kazanalým)
DeliKAN: Ýndikatör pere kazandýrmaz Mestan
Lenovo K33a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri