Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
colta anormal bi durum yok sadece tarihi zirveedeyiz bunlarda normal hareketler
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Salý günü yapýlcak genel kurula kadar canlý seansý izlememek bana daha mantýklý geliyor
Þurdan bir tavana kitlese o sene bu sene olur mu?? Galatasaray bile kaç yýl aradan sonra kadýköyde kazandý...hadi karton neden olmasýn!!! Ýþ yatýrým ne yapmaya çalýþýyorsun anlamýþ deðilim..
bedelsiz beklentisine girip için bu hisseyi alan varsa benim borsa felsefeme göre Allah akýl fikir versin derim
hele hele bir ay önce 260 ý gören hissede bugün bu fiyattan bedelsiz beklentisine girip alan varsa
Allah müstahýkýný versin derim
baþkada birþey demem
bilemeyiz neler olacaðýný
ama olmazsa neler olacaðýný iyi biliyoruz karton tarihinden
karton tarihi bedelsiz beklentisini kullanýp insanlarý tuzaða çeken nice kanlý sayfalarla dolu
dikkat edin sadece
yarýn öbürgün sükutu hayale uðrarsanýz aðýr yara alýrsýnýz
yorum yapanlarda bence bu saatten sonra çok dikkat etsin
benim motivasyonumda sadece temel var
bedelsiz gibi abuk sabuk patrondan baþka kimsenin bilemeyeceði bir kumar yok
Az insan çok huzur
Sayýn rýc ben bedelsizi bekliyorum onun dýþýnda þu kadar iþ yapmýþ þu kadar rekor kar açýklamýþ açýkçasý beni ilgilendirmiyor..Ben kýsada kapýp kaçmak derdindeyim baþka çiçeklere konarak onlardan da bal yapmak istiyorum..Herkesin bir yatýrým tarzý var umarým filmin sonu herkes için mutlu sonla biter..
Yer Ýmleri