Armada link çok primli dgate iyi hareket çekebilirSM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Armada link çok primli dgate iyi hareket çekebilirSM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Konuþ be hatýp, uyandýr bu ky yý.. Yoksa ellerindeki üç beþ lotu da alacaklar.. Yok olmazmýþ faydasý yokmuþ.. Skýpilasyonolmazmýþ bakalým kaç tavan göreceðiz ben bu hafta açmaz diyorum.. (elimde yok)..
Kaldýký býrçok tahtada spekler malda bekliyordu bu fýrsatý kullanýp hepsýný kaldýracaklardýr, deme dý deme.. Yaprk, tkuru o bu hepsý..
Burada esas mesele nereden vedalaþacaðýna karar vermekte.. Siz vedalaþmazsanýz onlar vedalaþacaktýr sizinle..
Son düzenleme : kwon3; 18-10-2020 saat: 17:42.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
bence alamazsýn tatar. %20 tavanlarý olsa belki 3. gün alýrsýn derdim ama %10 tavanýnda çarþamba zor bence
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
Elinde kartn olmayan diðer yüksek bedelsiz beklentili hisselere yönelir durum bu
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Bence 2000-3000 ler hayal..hayal kurmak guzel de..gercekten niyeti olsa zaten once 1xxx lere ceker sonra bombayi patlatirdi elinde bunu yapacak toplu mal var..ewt 3-5 tavan mumkun dolar bazli zirveler gorulecek ama daha ustu icin ekstra sirketin yonetim anlayisi musait degil kanimca..ben 2 senedir tasiyorum 300-500 lot arasi gidip geldim belki en cok ben isterim ucup kacmasini ama temkinli olmak lazim..suru psikolojisi ok bir yere kadar kabul ama bir noktadan sonra patronun yapisi ve surketin degerlemesi devreye girer..bol kazanclar..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Madem konuþ dedin konuþayým.......Biz gözlerimizi bu bedelsizlerle açtýk......Borsada en büyük paralar bedelsizlerle kaz**nýlmýþtýr.....!!!
Tamam biz de biliyoruz bedelsizle þirkete beþ kuruþ para girmiyor....Biz de biliyoruz misal 200 tllük banknot bozduruluyor ve elimizde 200 adet madeni 1 tl oluyor.....Bedelsizin özeti bu.......Ama yýllardýr Bu bedelsiz hareketi ile her yýl bu hisselerde ortalama % 100 lük yükseliþler yaþanýlabiliyor......Elalemin adamlarý bu hisselerde para kazanýrken ben niye kazanmayayým?
Spor hisseleri sermayesini yemiþ batýkmýþ.......Almayayým mý femer ,cimbom ,tspor,bjk tan tan?
Aldým......Spor hisselerinden de ,bedelsiz hisselerinden de ......Hatta SÝP-YÝP-GÝP hisselerinden bile aldým sattým.....Yýllardýr nerede hareket orada bereket.....Güzel kar edince de SATIYORUM.....En yüksekten satma derdinde olmadým hiç.....!!!!
Borsa týkandý ....Karton bedelsizi patlattý.....Ýlk harekette bu hisseleri aldýn aldýn,yüksekten alýnca iniþlerde malý kaptýrýrsýn.....!!!
Ben onu bunu bilmem.....Artýk stratejim BEDELSÝZLER PEÞÝNDE koþmak.....!!!
Ýyi kar edince tekrar spor hisselerine geçeceðim.....Teknolojilerde çok þiþmeyenleri de bir gözümün ucuyla seyredeceðim....!!!!
Yer Ýmleri