her ne kadar ortak satýþýna raðmen saðlam dursa da , ben yarýsýný çýktým nolur nolmaz diye. hayýrlýsý bakalým
her ne kadar ortak satýþýna raðmen saðlam dursa da , ben yarýsýný çýktým nolur nolmaz diye. hayýrlýsý bakalým
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
Bugünkü iþlem hacmi hareketler patron satýþýnýn olduðunu düþündürdü sabah kap da bildirim gelirse supriz olmayacak... belkide elindekileri yeni oyunculara devrediyor film yeni baþlýyor gibi....
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
patron alýcý iþtahýný kýrmadan satýyor.
akýllý adam.
tabi bence.
2700-2900 maliyetli 9300 küsür lot var artýk piyasada
2700 altýnda 4 saat kalmamalý yada kapanýþ yapmamalý . pazartesi yada salý günü kuvvetli tepki gelmeli. Allah utandýrmasýn , her þey gönlünüzce olsun .
Herkesin merak ettiði ne zaman bölünürüz yada kaçtan? Þuan gerçek hisse fiyatý endex baz alýrsak ortalama 750,00 ancak þuan bedelsiz in vermiþ olduðu gazla gitmekte , yani hisse ya 19,000 civarý bölünecek yada 5,000 - 7,000 civarý bölünüp yeniden gelmek istediði fiyat olan 750,00 ulaþacaktýr. Tahminimce bu hafta onay gelirse þuan 6. Maddenin tadili baþvurusu yapýldý daha sonra bir baþvuru daha yapýlacak ihraç belgesi için o zaman bölüneceði tarih belirlenmiþ olacak. Þuan bu fiyattan bölünse esas hareketini bu sefer bölündükten sonra yapacaktýr. Bence en büyük hareketlerini bölünmeden önce yapacaða benziyor.bugün bölünse bu fiyattan 110,00 yapýyor o zaman 1Lot Kartn ucuz mu olur pahalýmý olur siz karar verin. Bedelsizde fiyat deðiþmez sadece dolaþýmdaki lot sayýsý artar
Yer Ýmleri