-
Gecen gun yazmistim 540-545 altina sarkmadigi surece trend yukari..pasif alislar calisti
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Tebrikler. Iyi cesaret...

Originally Posted by
pmngr
Valla 550 den aldim biraz daha fena mi[emoji4]..
-

Originally Posted by
kasvet
Bosverin unali ahmeti mehmedi, fiyat hareketlerine odaklanin..core pozisyonu tutuyorum, diger yarisi ile sat/al- al/sat yapiyorum
-
Kent yakında kchol ü alırsa şaşırmayın. 2 tavan sonra piyasa değerleri eşit[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji16][emoji16][emoji16] 1 e 6 bedelli ile buraya kadar getirilebiliyor muş.. önemli olan niyet...
-

Originally Posted by
kasvet
Mesela gecen gun attiginiz bollinger band grafigi degerliydi..o bandin disina ciktigi icin zaten uptrend icinde
-
Odaklanabilsem... Her an bir ş.sizlik yapabilir düşüncesi hiç aklımdan çıkmıyor. Cibiliyetini böyle ispat etti yıllardır.

Originally Posted by
pmngr
Bosverin unali ahmeti mehmedi, fiyat hareketlerine odaklanin..core pozisyonu tutuyorum, diger yarisi ile sat/al- al/sat yapiyorum
-

Originally Posted by
pmngr
At yarisi izler gibi izleyen arkadaslar var burda...
Ben aksamdan aksama bakiyorum. Alarmi da kurdum 1000 tl ye...
Bilancimuzda gelsin..Hayirlisiyla...
Ama o kadar cok at yarisci var ki dusse de kapak yapip zil takip oynasak diye bekleyen
)
Ellerinde az mal olunca ole oluyor...Hayirlisi ;)
-
87 dolar yani yaklasik 600 seviyelerinde de direnc var..bu oyalanma ondan..biraz daha mal toplayip yoluna devam edecek diye dusunuyorum..ytdegildir
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri