-

Originally Posted by
TGT
Psikolojim bozuldu. Elimde ihlas vardı 50 kuruştan, yayla vardı 93 maliyetten, halkgyo 93 kuruştan, hepsini feda ettim. 6.50 den ilk aldım. 5.85 e maliyet düşürdüm. Ama tüm portföy ve 112 bin lazım olan parayla girmiş buldum kendimi. 7.47 den satamadım. Şimdi yine satamıyorum şaşırttı beni bu en ucuz dediğim hisse borsaya tiksindirdi. Bir destek arıyorum lütfen beni yanlış anlamayın. Tüm portföy girmiş buldum kendi mi...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
112 bin tL lik kismini sat. Geri kalani ile devam et diyecem. En azindan 112 bin tL lik kismi odeyecek kisim elinde olmus olur.
Bu arada Borsaya ihtiyacin olmayan para ile gireceksin demisler. Sen ihtiyacin olan para ile girmissin.
Bu arada Tavsiye deildir. Tavsiye olarak Halkbanka yatirim yapmis birilerini hic dikkate alma
-
5.85'ten satayim mi?
- Satilmaz
10 dakika sonra: 5.65
Maalesef.
-
Citi nin satici tarafta olması kağıdı baskiliyor. 20 gündür 1 lot almayan veya satmayan citi tam yükseliş gününde ortaya çıkması dusundurucu
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
pilavli
Bunu ben de yapıyorum, özellikle halkbankta. Eldeki hisselerin turşusunu kuracak halim yok batıklar zaten yerine koyamazsam da zararı realize etmiş olurum zaten çıkma fırsatı arıyorum. Daha alttan yerine koyamadığım da olmadı sağolsun ne zaman sattıysam altından yerine koydurdu.
Aradaki fark elementlerin fiyati etkileyebilmesi. Sen verirken icine etmek icin vermiyorsun. Ama adam icine edip asagidan alabilmek icin veriyor.
-
Bu adamlarin agzindan cikani kulagi duyuyor mu acaba. Varsa acikla, yoksa birsey deme. Riskli olmadigini bilmeyen mi var sanki? Giriste onlemini al o zaman.

Originally Posted by
tekinn
Sağlık Bakanı Koca: "Türkiye'de tespit edilen bir vaka olmadığını net söylüyoruz. Ama ülkeye giriş için anormal bir risk taşıyor."
-
Piyasaya kurt düştü bir kere.
-
Valla ben bu corona açıklamasını geçen cuma piyasa kapanınca veya haftasonu bekliyordum, birkaç kez foruma da yazdım, şaşırttılar pas geçip. Muhtemelen ortalık karışık biraz daha zaman kazanalım dediler bugüne kaldı.
Komşularda yayılmış buraya uğramaması mümkün değil mantıken.
Hepsi üstüste gelsin bakalım.
Meteor yok mu?
-

Originally Posted by
htekay76
Piyasaya kurt düştü bir kere.
Aynen boyle.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz