son 1 ayda dolar ,euro ile ayni oranda artsaydi su an 6.5 liraydi.
son 1 ayda dolar ,euro ile ayni oranda artsaydi su an 6.5 liraydi.
Aksa karbon elyaf üretiyor.Karbon elyaf elektrikli arabalar için þart.Çünkü otomobilin aðýrlýðýný azaltýyor,çok hafif ve dayanýklý bir malzeme ,elektrikli otomobillerde piller aðýr,otomobilin hafif olmasý þart,yoksa menzil problemi oluyor.Bmw üst modellerinde karbon elyaf kullanýyor,dow aksanýn fordla iþbirliði var ford alt sýnýf arabalarda kullanmaya baþladýðý zaman karbon elyaf üretimi için aksa devreye girecek.Dünyada karbon elyaf üretimi için akrilik elyaf lazým aksa hem akrilik elyafýn dünyada sayýlý üreticilerinden hem de karbon elyafa dönüþtürebiliyor.Dow chemical ondan dow aksanýn yarýsýna ortak oldu.Dow aksa son bilançoda nihayet kara geçti diye biliyorum.Rüzgar tribünleri,gözlükler,bisikletler vs her þeyde karbon elyaf kullanýlýyor.Zamanýnda 6 ay boyunca bu konu ile iþtigal ettim günlerce ,baya da para baðladým,ama ekmeðini yiyemedik aksanýn kimbilir ilerde yeriz belki de.Her gün mutlaka takip ederim hala.Bir gün gene dalacaðým kaðýda da bakalým ne zaman olacak.))))))
185 Milyon lot sermaye ile 277 Milyon kazandi.
Hem %75 bedelsiz verdi, hem de 62.9 kurus nakit.
Bedelsizler Subat 2020 de hesaplara gecti, bu 62.9 kurustan yararlandilar.
Bir de adam gibi sirket, bazilari gibi bilancoyu son gune son saate birakmiyor.
Nakit kar payi odemeleri 9 Nisan 2020 gunu hesaplarda olacak.
Týnaz hocam çok iyi bilirim o þirketi.Aylarca inceledim,dedim ya borsanýn en saðlam kaðýdýdýr da, bizim borsa güvenilir deðil maalesef, bence tabi.Yoksa þirketin ne kabahati var,aslýnda ben biraz da kardeþler arasý kavga var diye de almýþtým bu kardeþler birbirini denetler diye)))) Neyse bura yeri deðil týnaz hocam fazla aksa ile meþgul etmeyelim topiði.
Ýþ saðlýðý güvenliði açýsýndan standart kýyafet olabilir takýlmayýn fazla.
Ben vakalarýn gizlendiðine inanmýyorum. Bu saklanacak bir þey deðil. Kaldý ki saklasanýz kaybedeceðiniz þey daha büyük. Bu aralar bankalar yaþlý insan dolu promosyon nedeniyle üstelik iktidarýn oy kaynaðý yaþlý insanlar böyle bir riski kimse alamaz.
Þu aþamada bu ülkenin yetiþtirdiði bilim insanlarýna inanmak zorundayýz. Yoksa hastahanede en basit ameliyatý bile yaptýramayýz.
Yakýnda ilk vakamýzla tanýþýrýz diye tahmin ediyorum. 21 mart itibariyle her þeyin yoluna gireceðini umuyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri