Corona ilâcý, zerk hazýrlýklarýna baþlayayým.![]()
Corona ilâcý, zerk hazýrlýklarýna baþlayayým.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
El Türkçesi; çitleri eritmeye çalýþýyorlarmýþ.
Türkiye dýþýnda, örneðin Yeni Zelandada yaþanmaz patlarýz yahu, her gün bir gündem deðiþiyor burada!
Bu fotoðraf durumu daha iyi anlatýyor, molotof kokteylide kullanýyorlarmýþ.
Son düzenleme : reha kaya; 11-03-2020 saat: 21:37.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Zerk deyince aklýma geldi.
Fatih zamanýnda Necati isminde bir þairimiz vardý. Divan edebiyatýnýn kurucularýndan.
Kendisinin bir bacaðý aksar ama içip da sarhoþ olunca dosdoðru topallamadan yürür. Ýçmekten adamýn diþleri eriyip sivrilmiþ. ( Abi seni cebinden çýkarýr yani )
Neyse efendim . Fatih , içkiyi yasaklar Necati 'ye . Ýçerse baþý gidecek.
Birgün bekçiler Necati'yi topallamazken görünce doðru padiþaha götürürler.
''Vallahi içmedim padiþahým. '' der . Fatih inanmaz tabi yürüyüþünü görünce.
'' Hadi lan ordan ****** '' der .
Necati de , '' Padiþahým sen içmeyi yasakladýn, ben de þýrýngayla damarýma zerk ettim '' der . Yýrtar yani .
''Biz þarabý düþman bilürük, soyunu tüketmek için içerük '' diye bir de beyiti vardý.
Hikaye biraz uydurma, þýrýnga 1853 yilinda bulunmuþ 400 yýllýk bir sapma var.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Bovespa % - 10,10
O kadar test yapýldý corona çýkmadý.WHO coronayý pandemi ilan ettiði gün bizde vaka çýkýyor.Yani þans tabi yoksa pandemi ilanýna 80 milyon nüfusumuzla direniyorduk.Þanslý bir tesadüf oldu.Nerdeyse pandemi bizi teðet geçiyordu))))))))
Yer Ýmleri