-
eh..bilim kurulu diye oluşturdukları kurumdaki profun bilgisi buysa yandık.
hatta italyadan gelecek banknot örneği de soruldu...adam o parayı bana verin gibi sevimli bir laf etti.
belayı oldugundan ufak gostererek ortadan kalkmasını kolaylastiracaklarini sanıyorlar. toplumdaki paniği ve korkuyu küçülterek daha iyi olacağını düşünüyorlar...
ABD nin tedbirleri giderek her devletin kendi sınırlarına hapsolacagini gösteriyor... karşılıklılık çalışacak istemesen de.
Turizm darbeyi iyice yiyecek
iş iyicene tatsizlasiyor...
-
Dolar 6.21
Cds 433
Cok uzakta bir cisim goruyorum hafiften yaklasiyor
-

Originally Posted by
Ahmetg
Dolar 6.21
Cds 433
Cok uzakta bir cisim goruyorum hafiften yaklasiyor
Kimsin sen çık dışarı
Hiçbir şey bilmiyorum ama hergün yeni bir şey öğreniyorum.
-
Bu "günler" bir dönemi kapatacak, günlerin "ilk günleri" olacak gibi..
Corona , yine bir "perdeleme" yapabilecek mi ? Mümkündür.
Yaşayan görecek.
-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
"anlatıldığı kadar kötü olmadıkları"....iyiymiş...

Özenle seçtim, herkesin kötüsü kendine kötü.
-
Bu haber doğru ama eksik (http://www.haaretz.com/amp/israel-ne...-say-1.8665074)
Evet bir tedavi geliştirmişler, yalnız bu ilk değil. Abd merkezli 3 kuruluş sanırım, hali hazırda aşı geliştirdiklerini duyurdular. Mesele zaman meselesi. Klinik deneylerin yasal bir sıralaması var (her ne kadar şu an uymadıklarını düşünsemde). Yani insana enjekte etmezden önce zaman alıcı bir süreç var. Zaten israil ile ilgili haberi detaylı okuyacak olursak, onlarda şu anda abd deki diğer kuruluşların olduğu gibi bizim de takip etmemiz gereken bir dizi işlem var ve bu zaman alacak demişler.
Abd içerisindeki geliştirilen ilaçlardan en hızlı olanın deneysel çalışmaları nisan da 25 kişi ile başlayıp yaz döneminde biteceği öngörülüyor.

Originally Posted by
hayek
İsrail merkezli bir araştırma merkezinin, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) tedavisi için aşı geliştirdiğini açıklayacağı bildirildi.
Haaretz gazetesi, İsrail merkezli bir araştırma merkezinin*yeni tip koronavirüsün*(Kovid-19) tedavisi için*aşı*geliştirdiğini açıklayacağını bildirdi.
23:21 11.03.2020 Sputnik
haber akışına yetişilmiyor [emoji846]
-
63 yaşındaki Amerikalı aktör Tom Hanks ve eşi Rita Wilson sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Avustralya'da yaptırdıkları koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.
Virüs bu. Ünlü ünsüz zengin fakir dinlemiyor.
-
Borsayi bugun acilen 2 haftaligina kapatmak lazim.
Yoksa bu virus en cok adami borsada oldurecek.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri