Aha... Þimdi yeni birini yazdýk, bir yenisi daha.
Hadise, Konyada olmuþ.
Baþka bir protesto olsa, coplan biber gazýylan giriþirlerdi.
Aha... Þimdi yeni birini yazdýk, bir yenisi daha.
Hadise, Konyada olmuþ.
Baþka bir protesto olsa, coplan biber gazýylan giriþirlerdi.
Son düzenleme : reha kaya; 16-03-2020 saat: 19:39.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bu da kodumun baþka bir ****si, lan burayý sabah 3'te zavallý çocuklar boþalttý ********, 5 yýldýzlý otelmi bekliyordun aq!
Konuþmasýný duysanýz, sizler benden fazla soversiniz.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Çarþýnýn yarýsý 3-4 gibi kapatýp gitmiþ açmayan çok yer vardý
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 10 yýlda tüp yoktu sebze kuyruðuna girildi. Camiler yýkýlmadý ama kapatýldý. Borsa 2001 krizi gibi eee neyi kinarsan baþýna gelirmiþ.
Size sonuna kadar katýlýyorum. Mesela canakale savaþýnda neymiþ sarýklý birileri gelmiste onlarýn sayesinde yenmisiz düþmaný. Üniversitedeki bayan bý hocamiz bunlarýn zararý yok böyle þeyler anlatilmasinin zararý yok demiþti. Bende nedenmis benim dedelerim basaramaz miydi benim dedelerim basaramayacagini onlara yardým mý gerektiðini dusunuyorsunuz dedim. Benim atalarým kabiliyetsizmiydi basaramiyacaklardida onun için mi böyle oldu dedim. Tabi bu saçmaladý biraz. sonra bende o zaman canakkale savaþýnda yanlislikla iki grubumuzun birbirleriyle çarpýþmalarýni o örnek verdim. Madem yardým olacaktý bunlarý niye engellemedi sariklilar dedim. tabii kizamiyorda univdeyiz bozuldu biraz. Cevapta veremedi ama anfideki arkadaþlarýn tamamýnýn o an görüþünün deðiþtiðine emin oldum.
Öyle bir ulkedeyiz ki canakalede bize kimse yardým etmedi cumlesini sokakta söylesen ya vatan hayinisin yada ataist.
Yer Ýmleri