-

Originally Posted by
MedwiG
İcisleri bakanlığı : DUYURU [emoji3544]
21 Mart Cumartesi saat 24.00 itibariyle 65 yaş ve üstü, ayrıca kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın ikametlerinden dışarı çıkmaları, park, bahçe gibi açık alanlarda dolaşmaları sınırlandırıldı.
-

Originally Posted by
WYATT EARP
Hangi yiyecek uzerinde ne kadar kaldigini da bilmiyoruz. Karantina suresi belirlemek de zor. Kuru uzum uzerinde varsa kac gun canli kalir bilen var mi mesela
SM-A505F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sıcak su için diyorlardı. Boğazda varsa temizlensin diye . Bundan hareketle mideye inen virüsün bir şey yapamayacağını düşünüyordum. Yanılıyor muyum ? Ciğerlere inmemesi gerekiyor galiba.
Ben de merak ettim . Uzman bir arkadaşımız var mı acaba ? Genetikçi arkadaşımız buralarda mı ?
-

Originally Posted by
shorts
çamaşır suyuna basıyoruz biz.
Paketli ürünler için yapıyor olmalısınız şaka değilse. Onun yerine sabunla yıkamak bence daha mantıklı olur.
-

Originally Posted by
shorts
Yav zaten bir yere çıkmıyor, görünmüyor ortalarda . Günahını almayın.
-
Arkadaş ekmek yapmak için ille makineniz olması gerekmez . Un , maya, su. 220 derecede at pişsin. Basit şeyler bunlar . Fildişi kulelerinizden inin biraz
Bunu yapın , eğer akıllı bir şirin olursanız yarın da size kızarması ve yumuşak olması için neler yapılır onu anlatacağım.
-

Originally Posted by
shorts
yaktılar adamı
-

Originally Posted by
dimitris
Arkadaş ekmek yapmak için ille makineniz olması gerekmez . Un , maya, su. 220 derecede at pişsin. Basit şeyler bunlar . Fildişi kulelerinizden inin biraz
Bunu yapın , eğer akıllı bir şirin olursanız yarın da size kızarması ve yumuşak olması için neler yapılır onu anlatacağım.
burada ekmek yapma makinesini ilk soyleyenlerdenim ancak hanim minik ekmekler yapiyo.hem kurumuyor hem saklamasi daha iyi.2 saatte 3 gunluk ekmek yapiyor.
-

Originally Posted by
dimitris
Paketli ürünler için yapıyor olmalısınız şaka değilse. Onun yerine sabunla yıkamak bence daha mantıklı olur.
sizin gibi kıvrak zekalı birinden beklemezdim sn dimitris:)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri