FDA (Amerikan Gýda ve Ýlaç Kuruluþu) alkollü içecek üreten þirketlerle dezenfektan üretmek için görüþmelere baþladý. (News12)
FDA (Amerikan Gýda ve Ýlaç Kuruluþu) alkollü içecek üreten þirketlerle dezenfektan üretmek için görüþmelere baþladý. (News12)
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Evet virüsün ciðerlere yerleþmesi lazým bende mideye inse sýkýntý olmuyor diye biliyorum ama hkm bey daha iyi biliyordur.
Doktorlar ve saðlýk çalýþanlarýný destekledim. Allah hepsini ve milletimizi ve insanlýðý korusun.
Bu kararýn ardýndan 71 yaþýndaki eski Ankara Büyükþehir Belediye Baþkaný Melih Gökçek, kendiyle yaþýt olan CHP Genel Baþkaný Kemal Kýlýçdaroðlu'na takýldý ve "65 YAÞ ÜSTÜ OLANLAR ARTIK EVDEN ÇIKAMIYOR, ÝÞTE ÝÇÝÞLERÝ BAKANLIÐI AÇIKLAMASI BEN ARTIK EVDEYÝM... ÝYÝ DE KILIÇDAROÐLU NE OLACAK?" diye seslendi.
Ruh hastalarý, manyak köpekler...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Hindistan mucizesine artýk inanmaya baþladým, 195 vaka 1.4 milyar nüfus, demek ki bu virüsün tek ilâcý b.k buharýymýþ!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bugün hükümetide alkýþlýyorum. Çok doðru karar verdiler. Uygulamasý en zor kararlardan biri umarým bekleneni verir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri