-
Ben özür dilerim sevgili alyel...
-

Originally Posted by
jmk99
Her insan yanlış yapabilir.
Önemli olan yanlışını düzeltebilmektir.
Oldu mu şimdi.
Olmadı.
Bir erkeğin hayatındaki kadınları düşünün; anne, anneanne, babaanne, teyze, hala, abla, kızkardeş, eş, evlat.
Kendi hayatınızdakileri getirin gözünüzün önüne.
Olmadı, olmaz.
-

Originally Posted by
rxpu
Forumdaşlar sakin olalım. Psikolojimizi sağlam tutalım.
Bakın biraz sıkıntılı haberler geliyor:
Türkiye Bankalar Birliği bankaların çalışma saatlerini kısıtlayarak değiştirdi. 12:00 - 17:00
Öğleden evvel banka ile işniz varsa gitmeyin.
süreyi kısıtlayıp yoğunluğu artırmanın mantığı nedir acaba?
-
-

Originally Posted by
shorts
süreyi kısıtlayıp yoğunluğu artırmanın mantığı nedir acaba?
hepsini gectim.1 ocaktan itibaren tum vergi odemelerini ozel bankalardan alip sadece devlet bankalarina verdiler..
ve mobil kullanmayan,daha gidip hesap acmayip giseden odeyen binlerce esnaf var..
yarindan itibaren baya karisacak banka odemeleri..
zaten iceri 2 ser 2 ser aliyolar en fazla..
kapida 500 kisi birikecek.
-
Ya tamamen kapat ya dokunma.Zamanı kısaltınca insanlar daha fazla yığılmayacakmı kısa süreye.Yarattığı tedirginlik ayrı.
-

Originally Posted by
Sugosu82
hepsini gectim.1 ocaktan itibaren tum vergi odemelerini ozel bankalardan alip sadece devlet bankalarina verdiler..
ve mobil kullanmayan,daha gidip hesap acmayip giseden odeyen binlerce esnaf var..
yarindan itibaren baya karisacak banka odemeleri..
zaten iceri 2 ser 2 ser aliyolar en fazla..
kapida 500 kisi birikecek.
Geçen gün, bankaya gitmeyip WhatsApptan yazışarak işimi hallettigim için müşteri temsilcim ne kadar teşekkür etmişti.
Randevu sistemi de getirirlerse birkaç ay idare edilir.
-

Originally Posted by
dimitris
Geçen gün, bankaya gitmeyip WhatsApptan yazışarak işimi hallettigim için müşteri temsilcim ne kadar teşekkür etmişti.
Randevu sistemi de getirirlerse birkaç ay idare edilir.
Randevu sistemi mümkün değil. Bu ortamda tüm vergilerin eskiden olduğu gibi tüm bankalardan yatırmaya açılmalı.
Bu hem vatandaşın hem de kamu bankasında çalışan personelin sağlığı açısından önemli.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri