Dolardan gelen para bereketli geldi maþallah hedef girisimden 1.49 dan alimla baþladým ortalama 1.55 .. size dedim hisse araþtýrýn burada geyiði boþ verin diye![]()
Neandertal'leri öldürmüþtük yaklaþýk 50 bin yýl önce, o gün neyi paylaþamadýk bilmiyoruz ve bugün de birbirimizi öldürmek için her zaman bir sebep buluyoruz. Evet o gün komsum her þeyimi alabilirdi bugün de birleri alabilir. Deðiþen bir þey yok . Bugünkiler biraz daha süslü sadece . Ýcra, ganimet v.s.
Ýlk paragrafý tam anlayamadým. Ama teknoloji insanýn öz benliðini geliþtiriyor mu? Tamam teknoloji ilerlemese uzaya çýkamazdýk ama geliþmiþ teknoloji bize komþunun malýný çalmamayý öðretemedi . Duyuþsal olarak yerimizde saydýðýmýzý düþünüyorum.
Hayýýýr.O kadar basit deðil dostum. Ayak hareketlerine ve karþýnýzdaki kiþiyle olan konumunuzun nasýl deðiþtiðine dikkat edin . Ýnsanýn dürtüsel olarak koruduðu yerlere vurmak zordur . Daha basit noktalara yoðunlaþýn. Diyafram gibi mesela . Yüzde 90 açýk olur. Ve çoðu kiþi 50 kiloluk birisinin diyaframa vurarak 120 kiloluk adamý yere serebilecegini bilmez .
Ama tekrar ediyorum, dikkatli olmak lazým. Keþke dayak yeseydim yahut keþke o parayý verseydim ama o kadar zarar vermeseydim diyeceðiniz durumlar oluþabilir.
Ýsrail mi ...? Þeytan azapta gerek![]()
Yer Ýmleri