-

Originally Posted by
dimitris
Belediye devlet demektir, halkın oyuyla gelmiş bir belediye başkanı var .
Halk belediye başkanından yardım istiyor ama belediye başkanı tutmuş vatandaştan para istiyor.
Bence de yakışıksız bir durum. Ekrem İmamoğlu 'nu kınıyorum.
Aynen!
-

Originally Posted by
mrfatih
dolar tl de 8 ler illüzyondur diyecem ama benim için 7 lerde öyleydi...
Doların 7 lirayı gördüğü günden bugüne taş üstüne taş mı koyduk. Her şey daha kötüye gitti . 8 lira bile bir şey degil.
Sayın Berat Albayrak sayesinde doları yendik Allaha şükür. Kendisine bu ülke çok şey borçlu.
-
kadir topbaş yurtdışındaki tsunami mağdurları için bağış toplarken neredeydiler..?
-

Originally Posted by
dimitris
Doların 7 lirayı gördüğü günden bugüne taş üstüne taş mı koyduk. Her şey daha kötüye gitti . 8 lira bile bir şey degil.
Sayın Berat Albayrak sayesinde doları yendik Allaha şükür. Kendisine bu ülke çok şey borçlu.
Yok, henüz degil!
Dolar 10 olacak bir sifir atacagiz, dolar 1 lira olacak, o zaman dolari yerin dibine sokmus olacagiz..
-
Çok üzücü bir haber okudum şimdi. Menzil lideri virüse yakalanmış diye bir haber var .
Sayın Gavs hazretlerine acil şifalar diliyorum. Eyüp peygamber gibi çile yolunu hayırlısıyla tamamlar inşallah - ı teala.
Kaynak da bayağı sağlam.
https://www.ulkucumedya.com/menzil-c...di-132509h.htm
-

Originally Posted by
samreit
Yok, henüz degil!
Dolar 10 olacak bir sifir atacagiz, dolar 1 lira olacak, o zaman dolari yerin dibine sokmus olacagiz..
Daha çok çalışıp başarabiliriz. Siyaset arenasına ve oligarklara bakınca , bu hayalimizin de gerçekleşeceğine kalpten inanıyorum. Ytd
-

Originally Posted by
dimitris
Belediye devlet demektir, halkın oyuyla gelmiş bir belediye başkanı var .
Halk belediye başkanından yardım istiyor ama belediye başkanı tutmuş vatandaştan para istiyor.
Bence de yakışıksız bir durum. Ekrem İmamoğlu 'nu kınıyorum.
Yek vücut, tek vücut olamıyoruz bir türlü
her görüşten hali vakti yerinde olan insanlar yardım etmek isterler
a görüşünde olan kişiler b görüşünde olan insanların başlattığı kampanyaya yardım etmek istemeyebilirler
bir şekilde istismar edilip o görüşe +yazar diye düşünür
Bence yapmasında bir sakınca yok
1. kurallara uymalı izin vs.
2. her kuruşu kendi cebinden kendi evine alış veriş yaparcasına dikkatlice harcamalı
3 birilerine para aktarılıyor şüphesi oluşmamalı(örnek fatih portakal'ın tweti)
-

Originally Posted by
dimitris
Daha çok çalışıp başarabiliriz. Siyaset arenasına ve oligarklara bakınca , bu hayalimizin de gerçekleşeceğine kalpten inanıyorum. Ytd
Size katilmamak elde degil!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri